Nadine de Goed, 31

Fit is not a destination, it is a way of life!!

Kies Nadine de Goed als coach
4.42 / 5
1974 beoordelingen
BootcampBorstvoedingDansacademieFeestjesGroepslesinstructeurKind(eren)KrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Nadine de Goed

Over coach Nadine de Goed

Mijn naam is Nadine, ik ben enthousiast en levenslustig, hou van uitdagingen en zie fit zijn als een levensstijl.
Ik woon samen met mijn gezinnetje in Heemskerk. Ik vind het fijn om op een bewuste manier bezig te zijn met mijn lifestyle. Ik werk als zelfstandig onderneemster op diverse sportscholen en geef les in verschillende disciplines. Ik haal enorm veel energie uit mijn werk, vind het een uitdaging om mensen te blijven motiveren en altijd het beste uit zichzelf te blijven halen!

Na mijn studie aan de dansacademie, begon ik steeds meer interesse te krijgen in sport en voeding. Ik kwam in aanraking met Personal body plan. Ik wilde leren om op een gezonde manier met voeding om te kunnen gaan. Ik leerde tijdens het proces dat er meer is dan alleen maar "healthy" voeding. Dat je altijd je eigen keuzes moet maken en er geen verboden producten bestaan. Dit gaf mij inzichten die ik altijd heb gemist maar waardoor ik wel stappen kon zetten, zowel fysiek als mentaal.

Wat ik het belangrijkste vind is dat een deelnemer zich altijd gewaardeerd voelt. Je kan geen dingen goed of fout doen. Je kan alleen maar leren van elke stap die je zet in welke richting dat ook is. Ik ben er om je in de juiste richting te sturen. Ik haal voldoening uit het feit dat jij je goed voelt. Ik wil het beste uit je halen, en geef je daarin alle tips en tools die je daarvoor nodig hebt. Met mijn achtergrond wat betreft voeding en sport hoop ik je daarin te kunnen begeleiden.

Wat deelnemers zeggen over Nadine de Goed

In de afgelopen periode heb ik een balans gevonden

Nadine heeft heel fijn geholpen. Ze is een positieve en begripvolle coach die me na een mindere periode dat zetje geeft om de knop weer om te zetten.

— Olivia

Lees het persoonlijke verhaal van Olivia

Personal Body Plan heeft mij zoveel positiefs gebracht

Nadine heeft mij geholpen om dit ook tijdens vakanties, etentjes of andere sociale aangelegenheden toe te passen. Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt, ik kan nu zorgeloos genieten van een wijntje en lekkere hapjes en de volgende dag de draad gewoon weer oppakken!

— Hennie

Lees het persoonlijke verhaal van Hennie

Door Personal Body Plan ben ik nu 17 kilo lichter en vele centimeters kwijt

Na twee wissels van coaches, heb ik nu Nadine als Personal Body Coach. Zij motiveert me wanneer nodig en peilt elke week hoe het gaat.

— Seline

Lees het persoonlijke verhaal van Seline

Ik kijk heel anders tegen het leven aan!

Mijn Personal Body Coach Nadine geeft mij de ruimte om het op mijn eigen manier te doen, maar stuurt ook bij wanneer dat nodig is. Ze helpt mij altijd positief te blijven en denkt altijd met me mee!

— Julia

Lees het persoonlijke verhaal van Julia

Ik kijk heel anders tegen het leven aan!

Mijn Personal Body Coach Nadine geeft mij de ruimte om het op mijn eigen manier te doen, maar stuurt ook bij wanneer dat nodig is.

— Julia

Lees het persoonlijke verhaal van Julia

Het is best plannen met een baby, sport, werk, huishouden, maar het kan!

Shout out naar mijn Personal Body Coach Nadine voor alle tips en het vertrouwen.

— Sanne

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne

Na de eerste vier weken had ik al een mooi resultaat!

Ik heb een hele lieve Personal Body Coach (Nadine) die me elke keer weer weet op te peppen om door te gaan! Daarom besloot ik door te gaan met Personal Body Plan.

— Ananja

Lees het persoonlijke verhaal van Ananja

Inmiddels ben ik 11 kilo kwijt⁣⁠

De afgelopen maanden heb ik genoten van lekkere etentjes, vakantie, taartjes én tegelijkertijd toch dit resultaat behaald.⁣⁠

— Wanda

Lees het persoonlijke verhaal van Wanda

Op naar een nog betere versie van mijzelf!

Ik startte met Nadien als Personal Body Coach en leerde in de eerste zes maanden onwijs veel over voeding.

— Marjolijn

Lees het persoonlijke verhaal van Marjolijn

Doe het voor jezelf

Door een half jaar Personal Body Plan te volgen met mijn top Personal Body Coach Nadine durf ik nu weer strakkere kleding te dragen, en lig ik weer met zelfvertrouwen op het strand.

— Miranda

Lees het persoonlijke verhaal van Miranda

Ik zie de trainingen als een momentje voor mezelf

Ik ga hierna zeker nog een half jaar door met mijn Personal Body Coach Nadine, zij steunt mij ontzettend in dit proces, geeft mij nieuwe inzichten en geeft super goed advies.

— Cherinda

Lees het persoonlijke verhaal van Cherinda

Voor de moeders onder ons die twijfelen zeg ik; gewoon doen!⠀ ⠀

Zonder mijn super lieve en motiverende Personal Body Coach Nadine had ik dit alles niet kunnen doen. Als ik het moeilijk heb of juist als het goed gaat is ze er voor mij.

— Jacqueline

Lees het persoonlijke verhaal van Jacqueline

Ik doe waar ik mij goed bij voel.

Mede door mijn Personal Body Coach Nadine ben ik nu veel zelfverzekerder geworden en raken de meningen van anderen mij veel minder dan voorheen en zit ik ook gewoon beter in mijn vel.

— Lynn

Lees het persoonlijke verhaal van Lynn

Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn

Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet om Personal Body Plan aan te gaan en zit nu in ieder geval weer lekker in mijn vel en voel me zekerder dan ooit.

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Ik heb er geen seconde spijt van gehad.

Personal Body Coach Nadine is een super lieve coach waar ik veel aan heb en is echt een stok achter de deur op mijn mindere dagen.

— Dyantha

Lees het persoonlijke verhaal van Dyantha

Ik ben supertrots op mijn resultaat.

Personal Body Plan en mijn Premium Coach Nadine hebben me geleerd een gezonde levensstijl kan samengaan met genieten. De combinatie van de trainingen, bewust bezig zijn met voeding, de gedragslessen en de coaching hebben ervoor gezorgd dat ik dit resultaat behaald heb, en daar ben ik supertrots op.

— Laura

Lees het persoonlijke verhaal van Laura

Ik sta er zelf versteld van hoe makkelijk ik mij heb aangepast.

Voor het werk eet ik regelmatig buiten de deur en ik dacht dat dit de boosdoener was. Nu heb ik geleerd dat ik echt wel uit eten kan gaan maar dat ik hier meer rekening mee moet houden. Zo blijf ik nagenoeg altijd binnen de marges en merk ik dat balans heel belangrijk is.

— Larissa

Lees het persoonlijke verhaal van Larissa

Nadine de Goed coacht de volgende plannen