Monica Esposito, 30

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.77 / 5
84 beoordelingen
Fulltime jobHbo-niveauKookliefhebberOnregelmatig werkOperatieassistentSamenwonend
Coaches Monica Esposito

Over coach Monica Esposito

Superleuk dat je op mijn coachprofiel terecht bent gekomen. Ik ben Monica en woon samen met mijn vriend in Friesland. Nadat ik mijn HBO biotechnologie diploma heb gehaald, heb ik een paar jaar als laborant gewerkt. Dit was echter niet waar mijn hart lag. Om deze reden heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik inmiddels werkzaam als operatieassistent. Een leuke, afwisselende baan, maar wel één waarbij je te maken hebt met onregelmatige werktijden.

In 2017 ben ik zelf gestart met Personal Body Plan, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Na twee jaar PBP@Home heb ik de overstap gemaakt naar PBP@Gym. Ik heb niet alleen fysieke, maar ook mentale progressie geboekt, wat ik minstens zo belangrijk vind. Van een a-sportief persoon ben ik langzaam veranderd in iemand die 3 á 4 keer per week met positieve energie in de sportschool staat. Ik heb vertrouwen leren krijgen in mijn eigen lichaam, zonder in te leveren op het belangrijkste: genieten!

Het lijkt me superleuk om jou naar de fitste versie van jezelf te begeleiden. Dit door middel van een geleidelijk proces waarbij je inzicht krijgt in je eigen doen en laten. Ik bied je een veilige omgeving waarin je kunt groeien, vallen en weer opstaan. Daarnaast ben ik geduldig, maar heb ik een directe manier van communiceren en houd ik van een doelgerichte aanpak. Ik ga graag samen met jou aan de slag om stap voor stap je doel(en) te bereiken.

Wat deelnemers zeggen over Monica Esposito

Wat heb ik de afgelopen vier maanden veel over voeding geleerd!

Monica heeft mij als Personal Body Coach echt ontzettend goed begeleid. Ze gaf mij vertrouwen dat ik – op mijn eigen manier – kon uitzoeken wat voor mij het beste werkt. Ze is betrokken, checkt hoe ik mij voel, is lekker positief en geeft fijne tips!

— Debby ⁠

Lees het persoonlijke verhaal van Debby ⁠

Monica Esposito coacht de volgende plannen