Miranda Bekitener, 40

Er moet eerst wat gebeuren, voordat je de beste versie van jezelf wordt

Kies Miranda Bekitener als coach
4.69 / 5
349 beoordelingen
BorstvoedingBurn-outChanging Life HubFeestjesKind(eren)KookliefhebberMuziekliefhebberObstacle RunnerParttime jobRunnerSamenwonendTraveler
Coaches Miranda Bekitener

Over coach Miranda Bekitener

Naast mijn gezinsleven in Amsterdam werk ik voor de Gemeente Amsterdam in de financiële sector. Ondanks dat ik redelijk wat van cijfertjes af weet, heb ik tijdens mijn Personal Body Plan geleerd dat cijfers niet alles zeggen over hoe je eruit ziet of hoe je je voelt. Mijn interesse in sport en voeding is altijd wel aanwezig geweest, maar me echt verdiepen heb ik pas geleerd toen ik in 2015 met mijn plan begon. Sinds die tijd train ik altijd in de Hub. De sfeer die daar hangt motiveert enorm!

Na een zwangerschap waarbij ik 40 kilo extra meedroeg, ben ik begonnen met bewegen en diëten, maar dat mislukte vaak. Toen ik in aanraking kwam met PBP werd ik zo enthousiast dat ik echt kan zeggen dat dit een levenswijze is geworden waar ik en mijn gezin ons erg prettig bij voelen. Dankzij het complete plaatje dat PBP mij biedt - de begeleiding, het doorzetten, ook bij tegenslagen niet bij de pakken neer te zitten maar alternatieve trainingen te doen - ben ik nu de beste versie van mijzelf.

Met mijn Spaanse temperament ben ik enthousiast om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden! Als jouw coach ben ik je motivator, je adviseur, je geweten en je stok achter de deur. Ik weet dat vallen en opstaan daar letterlijk en figuurlijk bij horen en wil mijn ervaring met jou delen zodat we samen dat doel bereiken dat jij voor ogen hebt!

Let me know. Dan gaan we samen de uitdaging aan.

Hasta la Vista!!

Wat deelnemers zeggen over Miranda Bekitener

Ik geniet nog steeds van festivals, borrels en etentjes, maar weet ook hoe dit te compenseren

Mijn Personal Body Coach Miranda weet met haar enthousiasme overal het positieve in te zien. Ze heeft me laten zien dat het geen wedstrijd is en dat je moet doen wat op dat moment werkt voor jou.

— Dionne

Lees het persoonlijke verhaal van Dionne

Ik voel me goed en ben weer trots op mijn lichaam

Miranda is er altijd voor mij. Ze heeft mij enorm gemotiveerd in mijn moeilijke momenten. Ze reageert snel op berichten en geeft veel tips en tops op het gebied van voeding.

— Yvonne

Lees het persoonlijke verhaal van Yvonne

Ik kan lekkere dingen eten én toch afvallen!

Dankzij mijn lieve Personal Body Coach Miranda heb ik nu al een mega goed resultaat. En ik ben pas 3,5 maand bezig!

— Anouk

Lees het persoonlijke verhaal van Anouk

Miranda Bekitener coacht de volgende plannen