Milou van der Starre, 29

Appreciate the two steps forward, but also that one step back ✨

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Milou van der Starre als coach
4.82 / 5
207 beoordelingen
AlleenstaandBlessureFeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberMindfulnessNatuurliefhebberPsychologieTravelerWo-niveauYoga
Coaches Milou van der Starre

Over coach Milou van der Starre

Ik ben Milou, 27 jaar, en ben gek op pancakes! Ik ben woonachtig in Den Haag. Die mooie stad achter de duinen. Lucky me, want die duinen en het strand liggen bij mij om de hoek.

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor mensen en gedrag. Daarom heb ik psychologie gestudeerd. Daarnaast ben ik gek op koken en bakken. Je kan mij regelmatig vinden in de keuken en kookboeken.

Zo'n 4x per week ga ik naar de sportschool en daarnaast doe ik ook aan yoga. Deze combi voelt heel goed en zorgt voor balans.

Ruim anderhalf jaar terug begon ik met mijn eigen Personal Body Plan. Ik zat niet lekker in mijn vel (fysiek en mentaal), trainde af en aan in de sportschool, maar ik wist eigenlijk nooit goed wat ik aan het doen was. Er moest iets veranderen, er moest een knop om. Ik had behoefte aan balans, iets wat op dat moment ontbrak.

Ondertussen heb ik mooie resultaten geboekt, voel ik mij in balans en heb ik veel geleerd, ook over mijzelf. Iets waar ik onwijs trots op ben!

Als coach ben ik persoonsgericht, enthousiast, nieuwsgierig en motiverend. Ik vind het erg belangrijk om te weten wie jij bent als persoon en wat jou drijft.

Dit zodat je een leefstijl ontwikkelt die werkt op de lange termijn, waarbij je nog steeds volop geniet van het leven. Hier gaan wij dan ook samen naar op zoek. Dit zal gaan met vallen en opstaan, maar ik ben er voor je. Samen gaan wij dit traject aan!

Join #TeamLou!

Milou van der Starre coacht de volgende plannen