Mike Bond, 31

Focus op verandering, en je zal resultaat zien

Kies Mike Bond als coach
4.65 / 5
154 beoordelingen
BewegingswetenschappenBurn-outChanging Life HubPersonal Body TrainerPsychologieSportpsychologieWo-niveau
Coaches Mike Bond

Over coach Mike Bond

Hee!

Na een Bachelor Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam volg ik momenteel een Mastertrack Sportpsychologie.

Naast mijn studie ben ik werkzaam als Personal Body Trainer in de Changing Life Hub, waar ik ook met enige regelmaat zelf train. Ik verwelkom jou daarom niet alleen graag in mijn coaching, maar ook in de Changing Life Hub!

Mijn missie in het leven is: het helpen ontdekken en ontwikkelen van de potentie van mijzelf en anderen door te streven naar harmonie en vervulling.

Als ex-topsporter merkte ik dat er vanuit de nationale selecties en verschillende teams veel aandacht was voor tactische, fysieke en materiële begeleiding. Echter, ik mistte structurele ondersteuning in het ontwikkelen van mentale veerkracht en het vormen van nieuwe gewoontes. Tijdens PBP leerde ik veel op deze gebieden als trainer en deelnemer.

Wanneer jij voor mij als coach kiest, gaan we samen op zoek naar een manier waarop jij duurzaam resultaat kunt behalen. Een mooi lichaam is een gezond lichaam, een lichaam waar je trots op bent, waar jij jezelf fijn, energiek en zelfverzekerd in voelt.

Wanneer jij jouw lichaam wilt veranderen, zal je zelf moeten veranderen. Deze verandering is lastig en uitdagend, maar tegelijkertijd een zeer waardevolle reis om af te leggen. Als Personal Body Coach ondersteun ik jou in dit proces.

Mike Bond coacht de volgende plannen