Michelle Schottert, 29

Samen staan (en worden) we sterk!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Michelle Schottert als coach
4.74 / 5
80 beoordelingen
DansenFeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberPilatesSamenwonendTurnenYoga
Coaches Michelle Schottert

Over coach Michelle Schottert

Notendopje: Fulltime officemanager makelaarskantoor-Samenwonend-Sociaal en energiek.
De laatste ca. 7 jaar is mijn interesse is voeding en gezondheid gegroeid, gegroeid en.. zei ik al gegroeid? Naast het lezen van vele artikelen en blogs op dat gebied, ga ik zelf bijvoorbeeld ook met plezier op supermarktsafari om nieuwe producten te scoren en te vergelijken.

Toch had ik lange tijd het gevoel maar wat te doen. Soms probeerde ik een nieuw dieet, maar dat resulteerde eigenlijk altijd in hetzelfde: op den duur gaat een tafelpoot er nog appetijtelijk uit zien en voor je het weet sta je met een lepel mayo in je mond te frituren uit pure ellende. Tijd voor houvast dus. Personal Body Plan it was! Met als resultaat dat ik nu op alle vlakken weer in balans ben, energieker ben, strakker in mijn vel zit én meer eet dan ooit! Ik heb zo ontzettend veel geleerd.

Wat is er nu mooier dan met je eigen kennis en ervaring een positief verschil te kunnen en mogen maken voor iemand anders? Naast het delen van deze kennis en ervaring, vind ik openheid, positiviteit en vertrouwen hierin erg belangrijk. Kortom, je mag en kan op mij bouwen! Zo werken we samen stap voor stap toe naar een nieuwe levensstijl, welke bij jou past en dus voor jou werkt. Are you in?!
Oh ja, recepten deel ik ook graag met je! Kijk gerust eens op www.instagram.com/fit.and.food.met.mies

Michelle Schottert coacht de volgende plannen