Merit van Muijlwijk, 54

Werk met enthousiaste, no-nonsense coaching naar jouw resultaat!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.63 / 5
1076 beoordelingen
BloggerBorstvoedingCrossfitEmotie-etenFlexitariërGroepslesinstructeurHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberMindfulnessObstacle RunnerOnregelmatig werkPersonal TrainerRunnerSamenwonendTennisTrailrunnerWielrennenYoga
Coaches Merit van Muijlwijk

Over coach Merit van Muijlwijk

Ik woon met man en drie puberzoons in Wassenaar. Naast tijd voor mijn gezin en werk als (sport)voedingsdeskundige, personal trainer en Personal Body Coach, besteed ik mijn tijd graag aan sporten. Ik doe fanatiek aan Crossfit, loop af en toe hard en rij een rondje op mijn racefiets. Ook sta ik graag in de keuken om verantwoorde, lekkere dingen te maken.

Ik ben altijd sportief geweest, maar heb nog nooit zo goed in mijn vel gezeten als nu. Met een fulltime baan en 3 kids was gezond koken niet de hoogste prioriteit. Eind 2015 woog ik 72 kg en ging de knop om. Met dank aan PBP ben ik 12 kg lichter en heel wat cm slanker! Ik heb lang getwijfeld of het wel wat voor mij was. Ben ik niet te oud? Ik ben geen fitgirl, maar moeder van 3 kids. Sixpack? Nee! Maar het is de beste keus ooit geweest! Ik ben fitter, slanker en strakker dan ik ooit geweest ben.

Ik heb de leukste job die er is! Ik mag jou, jong, oud, dik, dun, met drukke baan, met of zonder kids, motiveren en inspireren om jouw doelen en dromen waar te maken. Wat ik met PBP heb ervaren, gun ik iedereen! Volgens mijn deelnemers ben ik een kundige, betrokken en motiverende coach en ben ik een gezond en inspirerend voorbeeld, heb ik oog voor het totaal en geef ik gerichte en snelle feedback. Twijfel niet langer en meld je aan! Ik verwelkom je graag in #teammerit (www.onhealthyground.com)

Wat deelnemers zeggen over Merit van Muijlwijk

Ik ben trots op het resultaat tot nu toe en ga de komende tijd verder

Merit heeft mij hierin goed begeleid, ook bij het afbouwen van de borstvoeding. Ik ben heel blij dat ik mij voor Personal Body Plan heb ingeschreven.

— Nienke

Lees het persoonlijke verhaal van Nienke

Ik heb geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren en dat rust minstens zo belangrijk is

Er is (nog ;-)) geen sixpack maar ik ben blij met het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald. Ik voel me fit en prima in bikini. Met de juiste balans heb ik ook minder last van mijn rug en ik herstel sneller!

— Kirsten

Lees het persoonlijke verhaal van Kirsten

Ik ben heel trots!

Mijn Personal Body Coach Merit van Muijlwijk vind ik ook heel plezierig en heeft voor mij ook echt een meerwaarde.

— Eva

Lees het persoonlijke verhaal van Eva

Ik ben er, ondanks tijdsgebrek, in geslaagd om mijn doelen te behalen

Ik ben er, ondanks tijdsgebrek, in geslaagd om mijn doelen te behalen en gewicht te verliezen. Mijn Personal Body Coach Merit heeft mij hierbij zeer goed ondersteund.

— Frederik

Lees het persoonlijke verhaal van Frederik

Sinds ik Personal Body Plan volg, is mijn mindset veranderd.

Mijn Premium Coach Merit weet mij goed te begeleiden. Wat haar kenmerkt is oprechte interesse in mij. Ze weet op de juiste momenten inzicht te geven wat goed gaat en waar ik op moet letten. Merit is bekwaam, energiek, meelevend, oplettend, sympathiek en realistisch.

— Merel

Lees het persoonlijke verhaal van Merel

PBP@Home is goed te combineren met een gezin en werk!

Mijn Personal Body Coach Merit is een bron van kennis. Ik kan met al mijn vragen bij haar terecht, ze motiveert me wanneer dat nodig is en ze is hierdoor echt mijn stok achter de deur.

— Sandra

Lees het persoonlijke verhaal van Sandra

Ik ben een moeder van drie kinderen en volgend jaar word ik 50!⠀

Ik heb mezelf ingeschreven met Merit als mijn Personal Body Coach, omdat ze ongeveer dezelfde leeftijd heeft als ik met de hoop dat ze mijn kwaaltjes/problemen beter kan begrijpen dan wat “jongere” coach

— Riany

Lees het persoonlijke verhaal van Riany

Ons hele gezin heeft er plezier van

Ik krijg inzicht in mijn gedrag en hulp van mijn Personal Body Coach Mérit, zodat ik het beste haal uit mezelf en het plan.

— Elke

Lees het persoonlijke verhaal van Elke

Alles kan, want eigenlijk heb je de tijd wel

Ik ben net begonnen aan mijn tweede periode en samen met mijn supercoach Merit ga ik weer knallen en ervoor zorgen dat het mijn way of life wordt.⠀

— Julie

Lees het persoonlijke verhaal van Julie

Het gaat erom dat wanneer jij in de spiegel kijkt je tevreden bent

Ik ben het meest trots op de nieuwe levensstijl die ik eigen heb gemaakt en natuurlijk wat ik gepresteerd heb qua gewichtsverlies tot nu toe! Dit onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Merit natuurlijk.

— Nikki

Lees het persoonlijke verhaal van Nikki

Wat ik erg prettig aan Personal Body Plan vind is dat er zoveel lekkere variatie is met eten en dat je moet leren omgaan met de eetmomenten

Mijn Personal Body Coach Merit heeft ervoor gezorgd dat ik de eindstreep haalde. De laatste weken ging het bijna als vanzelf en daar ben ik het meest trots op.

— Albert

Lees het persoonlijke verhaal van Albert

Indien je nog twijfelt: gewoon doen!

Ik geniet nu juist extra van lekkere dingen zoals chips, snoep en friet. Ik zit niet meer onbewust van alles naar binnen te proppen.

— Emily

Lees het persoonlijke verhaal van Emily

Sinds ik ben begonnen met Personal Body Plan voel ik me veel energieker, gelukkiger en weer zelfverzekerd!

3/4x per week trainen en bewust eten heeft mij dit resultaat gebracht in 12 weken! Ik heb nog nooit zo een fijn programma gevolgd. Ik heb de beste coach Merit van Muijlwijk die mij hier en daar aanstuurt en veel tips geeft. Maar het belangrijkste blijft consistentie!

— Nena

Lees het persoonlijke verhaal van Nena

Het einddoel is nog niet bereikt, maar ik ben wel al 14 kg kwijt en ik voel me veel fitter

Merit is een dame met humor, die heel goed weet te stimuleren, corrigeren en vooral toe te lichten. Ik vraag veel, waarom iets wel of niet gevolgen heeft. Dan is het goed om een toelichting te krijgen.

— Marcel

Lees het persoonlijke verhaal van Marcel

Merit van Muijlwijk coacht de volgende plannen