Melany Arends, 27

Open up to new posibilities!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.68 / 5
398 beoordelingen
FysiotherapeutHbo-niveauVolleybal
Coaches Melany Arends

Over coach Melany Arends

Ze noemen me ook wel Mel. Ik woon in Utrecht. Vanaf mijn achtste ben ik aan het volleyballen. Dit doe ik nog steeds, naast mijn Personal Body Plan.

Inmiddels ben ik twee jaar afgestudeerd en werk ik met veel plezier als fysiotherapeut. Hierin kan ik mijn passie voor het menselijk lichaam en sport in kwijt.

Door Personal Body Plan is mijn passie voor het lichaam en alles waar het toe in staat is nog meer gegroeid en heb ik mooie stappen mogen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit gun ik jou ook. Daarom ben ik begonnen als Personal Body Plan Coach.

Als coach kun je van mij verwachten dat ik je help bij het ontwikkelen van nieuwe gewoontes en het zoeken naar balans. Om zo jouw nieuwe, blijvende, leefstijl op te bouwen.

Met mijn ervaring als fysiotherapeut en mijn eigen Personal Body Plan, wil ik jou begeleiden naar diegene die je eigenlijk al bent, maar waar je ook trots op kunt zijn.

Wat deelnemers zeggen over Melany Arends

Ik durf nu zelfverzekerder te zijn

Dankzij Melany leer ik veel nieuwe dingen over mijzelf. Ze stelt genoeg vragen die je tot nadenken zetten, bijvoorbeeld hoe je bepaalde dingen hebt aangepakt.

— Anouk

Lees het persoonlijke verhaal van Anouk

Personal Body Plan is echt de beste keuze die ik had kunnen maken

Melany heeft goed advies en kijkt verder dan strenge regels waar ik aan moet voldoen. Ze zorgt echt dat het een lifestyle verandering wordt en niet een dieet.

— yolande

Lees het persoonlijke verhaal van yolande

Inmiddels ben ik 21 kilo afgevallen en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel

Melany geeft fijne tips om weer even vooruit te kunnen, maar is niet te veel aan het pushen. Ze laat het echt aan jou over, maar helpt wel als ze ziet dat het even niet zo lekker gaat. Het is echt mijn proces.

— Iris

Lees het persoonlijke verhaal van Iris

Ik ben inmiddels 21,5 kilo afgevallen en zit goed in mijn vel

De afgelopen periodes had ik Melany als Personal Body Coach. Ze is echt een topper.

— Iris

Lees het persoonlijke verhaal van Iris

Melany Arends coacht de volgende plannen