Maxime Bos, 30

Hoe ver je komt draait niet om afstand, maar om tijd en inzet!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Maxime Bos als coach
4.47 / 5
90 beoordelingen
AstmaBorstvoedingBourgondiërEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberMamaMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberObstacle RunnerRunnerSamenwonendTennisTrailrunnerVoedingsgedrag
Coaches Maxime Bos

Over coach Maxime Bos

Ik woon samen met mijn man, zoontje, 2 katten en 3 kippen in Heiloo. Buiten mijn werk als Product Manager in Amsterdam kook en eet ik erg graag. Ik ben een echte eet-liefhebber. Het struinen door kookboeken om te bedenken wat we de komende week gaan eten is voor mij ook een van mijn favoriete bezigheden. Daarnaast gaan wij graag een hapje buiten de deur eten, doe ik af en toe een borrel, en geniet ik ook heel erg van een avondje op de bank met Netflix of Disney+.

Qua sport doe ik naast krachttraining ook aan tennis en hardlopen. Balans tussen eten en sporten is voor mij erg belangrijk. Voordat ik begon met PBP dacht ik dat dit niet mogelijk was, maar gelukkig weet ik nu dat dit zeker kan! Het draait allemaal om de balans. Maar naast lichamelijk fitter worden heb ik mentaal ook heel erg veel geleerd. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben echt een blijer mens. Dit was voor mij de reden om Personal Body Coach te worden, om jou hier ook bij te helpen!

Als coach ben ik persoonsgericht, nieuwsgierig, enthousiast en motiverend. Ik leer je graag hoe je komt tot de juiste balans, zodat je lekker kan eten, een borrel kan doen en toch aan je doel kan werken. Het is voor mij belangrijk om te weten wie jij bent en ga graag samen met jouw aan de slag om de beste versie van jezelf te worden. Dit doen we samen, op de manier die voor jou het beste werkt!

Maxime Bos coacht de volgende plannen