Maudy Tiggelaven, 25

The best investment you can ever make is in your own health

Kies Maudy Tiggelaven als coach
4.51 / 5
943 beoordelingen
Changing Life HubCrossfitHbo-niveauKookliefhebberPersonal Body TrainerPersonal TrainerPrikkelbaar Darm SyndroomTraveler
Coaches Maudy Tiggelaven

Over coach Maudy Tiggelaven

Deelnemers omschrijven mij vaak als enthousiast en positief maar ook direct en eerlijk. Ik ben 24 jaar en woon in Amersfoort met mijn vriend en poezen Maki en Nori.

Ik wil jou helpen het patroon te doorbreken en de leefstijl verandering te maken die jij wil maken. Om vervolgens deze gewoontes te kunnen behouden en zo meer uit het leven te halen!

Bij Chivo heb ik de opleiding tot Personal Trainer gevolgd om van mijn passie voor voeding en fitness mijn werk te maken.

Nu werk ik fulltime als coach en trainer. Ook sta ik in de Changing Life Hub als Personal (Body) Trainer. Leuk als we elkaar daar ook eens ontmoeten!

Zelf ben ik in 2017 met Personal Body Plan begonnen, omdat ik behoefte had aan kennis, houvast en resultaat. Mijn wens was om lekker in mijn vel zitten, zelfverzekerd naar het strand te gaan en me fit voelen. Deze lifestyle is nu gewoonte geworden. Ik weet hoe ik de balans hou tussen genieten en me fit voelen!

Als je goed voor jezelf zorgt, wordt het leven een stuk leuker. Dat wil ik graag doorgeven.

Als Personal Body Coach ben ik er voor je, altijd met een positieve insteek, maar wel eerlijk. Wat is jouw doel? En wat heb jij nodig om daar te komen? Er is niet één manier, maar wel één die het beste bij jou past. Daar gaan we naar op zoek. #teammaudy

Wat deelnemers zeggen over Maudy Tiggelaven

Deze zomer behoud ik mijn summerbody!

Maudy heeft mij geholpen op de momenten dat ik vastliep, vragen had en gedemotiveerd was. Ze heeft me er doorheen gesleept als ik niet tevreden was met het resultaat.

— Melissa

Lees het persoonlijke verhaal van Melissa

Éindelijk kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik tevreden ben over hoe ik eruit zie.

Dankjewel Maudy voor je steun de afgelopen tijd en vooral voor de fijne gesprekken.

— Pauline

Lees het persoonlijke verhaal van Pauline

If you focus on results, you will never change. If you focus on change, you will get results.

Ik ging in twee jaar tijd van maatje 36 naar maat 42. Ik wilde wel veranderen, alleen lukte dit mij niet. Samen met mijn Premium Coach Maudy Tiggelaven en alle andere lieve #teamfebruari-leden is het wel gelukt.

— Lotte

Lees het persoonlijke verhaal van Lotte

Maudy Tiggelaven coacht de volgende plannen