Marleen Reenders, 34

Een doel zonder plan is slechts een wens

Kies Marleen Reenders als coach
4.56 / 5
382 beoordelingen
Academie voor Lichamelijke OpvoedingAlleenstaandAstmaBewegingswetenschappenCrossfitFulltime jobKookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessNatuurliefhebberVeganistVoetbalWo-niveauYoga
Coaches Marleen Reenders

Over coach Marleen Reenders

Ik ben 31 jaar en woonachtig in Leek, vlakbij Groningen.

Alles wat met sport en bewegen te maken heeft, heeft altijd al mijn interesse gehad. Het was daarom een mooie keuze om na de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) en Bewegingswetenschappen ook van mijn hobby mijn beroep te mogen maken.

Momenteel ben ik als buurtsportcoach werkzaam met als doel mensen van verschillende leeftijden en met allerlei achtergronden aan het bewegen te krijgen en te houden.

Twee jaar geleden begon ik zelf met mijn Personal Body Plan. Ik speelde zaalvoetbal in de eredivsie, maar scheurde in een jaar tijd twee keer mijn voorste kruisband af. Tijdens een lang revalidatietraject met de fysio vond ik mijn uitdaging door te werken aan mijn doelen met mijn Personal Body Plan.

Al snel kwam ik erachter hoe je met de juiste balans tussen gedrag, voeding, training en herstel erg mooie fysieke, maar ook mentale, resultaten kunt boeken.

Inmiddels combineer ik zaalvoetbal met krachttraining, wat ervoor zorgt dat ik op beide vlakken veel sterker ben geworden!

Ik wil ook graag begeleiden in het zoeken naar de juiste balans en drive, zodat je niet alleen kunt genieten van het resultaat, maar ook van de weg er naar toe!

Wat deelnemers zeggen over Marleen Reenders

Het is zeker geen dieet, want ik eet alles

Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze! Van zowel Personal Body Plan als van mijn Personal Body Coach!

— Nathalie

Lees het persoonlijke verhaal van Nathalie

Marleen Reenders coacht de volgende plannen