Marjolein Vinke, 35

Leef je droom, droom niet je leven

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Marjolein Vinke als coach
4.64 / 5
56 beoordelingen
BeachtennisBekkenbodemklachtenBorstvoedingCrossfitFlexitariërHbo-niveauKind(eren)Masterclass Plantaardig VoedingspatroonOnregelmatig werkParttime jobSamenwonendSUPTravelerVeel onderweg
Coaches Marjolein Vinke

Over coach Marjolein Vinke

Hoi, ik ben Marjolein en woon samen met mijn man en twee jonge kinderen op het zonnige Curaçao. Ik ben dan ook veel op het strand en op het water te vinden. Ik ga graag een rondje SUP-en of mountainbiken en ben al een aantal jaar groot fan van Crossfit.

Ik ben altijd al redelijk sportief geweest maar ook altijd een paar kilo te zwaar. Dit maakte dat ik niet lekker in mijn vel zat en hier erg onzeker over was. Na mijn tweede zwangerschap vond ik dat het klaar moest zijn met smoesjes bedenken en ben ik aan de slag gegaan met Personal Body Plan. Ik heb hier zoveel door geleerd, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ik kan nu echt zeggen dat ik trots ben op mijzelf!

Door mijn eigen persoonlijke verandering wil ik andere mensen deze ervaring ook gunnen. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om werk, gezin en een sociaal leven te combineren. Laat staan om dan ook nog tijd voor jezelf te maken. Ik denk dat ik hierbij jouw steuntje in de rug kan zijn, met waar nodig een schop onder de kont ;-)

Marjolein Vinke coacht de volgende plannen