Marjolein van der Heijden, 40

Love life, train hard and eat chocolate

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.61 / 5
275 beoordelingen
Burn-outEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauMarathonMuziekliefhebberNatuurliefhebberPescotariërRunnerSamenwonendTravelerVeel onderwegVeganistVegetariërVolleybalWielrennenYoga
Coaches Marjolein van der Heijden

Over coach Marjolein van der Heijden

Ik ben in mei 2016 begonnen met mijn PBP. Ik woon in het prachtige Haarlem en werk in Amsterdam, waar ik een stressvolle maar leuke baan heb bij een IT-bedrijf. Ik reis veel voor mijn werk en dat was vroeger een enorm struikelblok qua voeding en sport, maar ik heb nu de juiste handvaten om hier mee om te gaan. Het trainen met PBP heeft mij geholpen met meer regelmaat en structuur. Ik loop niet meer hetzelfde rondje in de sportschool, maar heb een doel, maak progressie en heb veel meer energie.

Naast trainen in de sportschool loop ik graag hard, door een voetblessure heb ik dat een jaar niet kunnen doen. Momenteel ben ik bezig met een opbouwschema en ga ik in september de marathon van Berlijn lopen. Door PBP heb ik mijn conditie op peil kunnen houden en is het opnieuw beginnen met hardlopen mij enorm meegevallen.

Ik hou van reizen, sporten, chocola, maar niet van uitgebreid koken. Ik ben een pescotariër, dat houdt in dat ik wel vis eet, maar geen vlees en gevogelte.

Als coach ben ik motiverend, luister ik en zal ik helpen om te kijken wat het beste werkt voor jou. Ik kan delen vanuit ervaring zoals; terugkomen na blessure, (zaken)reizen en voeding, controle van de jojo, té drukke agendatijd inplannen. Ik hoop je te inspireren met mijn kennis en ervaring, ben enthousiast en zal met je meedenken voor oplossingen die werken voor jou om zo de beste versie van jezelf te worden. Samen kunnen wij dit!

Wat deelnemers zeggen over Marjolein van der Heijden

Dit is een levensstijl en geen dieet. Ik kan en mag alles eten wat ik wil!

Het is ook superfijn dat mijn Personal Body Coach Marjolein mij hierbij steunt en tips geeft!

— Tineke

Lees het persoonlijke verhaal van Tineke

Marjolein van der Heijden coacht de volgende plannen