Marjolein Agtereek, 38

~ Have some fire.... be unstoppable...~

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.75 / 5
1528 beoordelingen
BuitenlandHbo-niveauKind(eren)KitesurfenKrachttrainingLevensgenieterMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidOnregelmatig werkOptimistSamenwonendTravelerVerpleegkundige
Coaches Marjolein Agtereek

Over coach Marjolein Agtereek

Hi!! Ik ben Marjolein en woon sinds half 2020 op Aruba Island met mijn lieve vriend, dochter en zoon.

Ik ben van beroep Ambulanceverpleegkundige, en hiervoor heb ik acht jaar als Intensive-Cardiac Care verpleegkundige gewerkt. Daarnaast ben ik ook al sinds 2017 Personal Body Coach.

In 2016 ben ik gestart met PBP. Ik was mezelf even kwijt in fit, energiek zijn, ik zat niet lekker in mijn vel. In nog geen maand voelde ik mezelf weer fit worden en kreeg ik weer energie. Door mijn werk, onregelmatige, wisselende diensten, overwerk, nachtdiensten, fysiek zware casussen heb ik geleerd structuur, consistentie en planning aan te brengen om toch zo fit mogelijk te blijven en dat lukt! Ook tijdens mijn zwangerschappen hielp PBP mij om fit te blijven en weer te worden na herstel!

Als persoon ben ik eerlijk, down to earth, positief en hou van geintjes en lachen. Ik probeer altijd overal het beste van te maken.
Wat mij motiveert is anderen helpen. Iedereen is uniek en heeft eigen kennis, wil en kracht om zijn wensen uit te laten komen. Ik help graag in die weg daarnaar toe. Het geven van hulp, ondersteunen, beetje extra motivatie, de stok achter de deur zijn.
Samen sta je sterker dan alleen!

Wat deelnemers zeggen over Marjolein Agtereek

Personal body plan heeft ervoor gezorgd dat ik een andere levensstijl heb gecreëerd die bij mij past

Marjolein helpt mij hier enorm in. Zij inspireert mij, geeft mij tips en is de stok achter mijn deur! Ook al doe ik het helemaal zelf, zonder Personal Body Plan had ik dit niet kunnen bereiken in twee jaar! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, ik heb geleerd dat afvallen en genieten ook samen kunnen en daar ga ik mee door!

— Madelon

Lees het persoonlijke verhaal van Madelon

Je zal achteraf nooit spijt hebben van Personal Body Plan

Ik volg nu voor het eerst Muscle Shaping, nadat ik altijd Fat Burning heb gedaan. Dat vond ik eerst doodeng, maar ik merkte aan alles dat ik er klaar voor was om dit samen met Marjolein te gaan doen! Zij steunt me en geeft de goede tips.

— Mariska

Lees het persoonlijke verhaal van Mariska

Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal is het een enorme leerweg

Heel fijn om op Marjolein terug te kunnen vallen. Ik wilde een moeder, die werkte en waar ik mezelf een beetje in kon vinden.
Ze is een super stoere moeder. Marjolein geeft fijne tips, paar keer zat het even tegen (ik at te weinig), maar hierin stuurde ze me de juiste kant op.

— Avalon

Lees het persoonlijke verhaal van Avalon

Ik heb ontzettend veel geleerd over voeding

Zonder Marjolein was ik denk ik nooit zover gekomen. Ze beantwoordt mijn vragen altijd met veel informatie, weet me te motiveren (en af te remmen) als dat nodig is en denkt met me mee om iedere keer weer een stap verder te komen! Super blij mee! ⁣

— Geke

Lees het persoonlijke verhaal van Geke

Door Personal Body Plan ben ik mezelf gaan accepteren

Marjolein staat altijd voor me klaar, met haar eigen ervaringen, positieve vibe en ze geeft altijd goed advies. Ze blijft zoeken naar oplossingen en weet altijd raad bij de knelpunten waar ik tegen aan loop.

— Marlous

Lees het persoonlijke verhaal van Marlous

Ik heb mijzelf een nieuw voedingspatroon aan kunnen leren dat goed vol te houden is

Marjolein heeft mij ontzettend geholpen tijdens dit proces! Een tijd lang boekte ik weinig tot geen progressie. Ik zat in een dip. Marjolein heeft mij hier doorheen geholpen en was eerlijk en direct tijdens onze gesprekken.

— Mireille

Lees het persoonlijke verhaal van Mireille

Inmiddels ben ik bijna 20 kilo kwijt!

Marjolein is bijna vanaf het begin mijn Personal Body Coach geweest. Ze heeft me af en toe een schop onder mijn kont gegeven, en ik kon zorgen bij haar kwijt die ik niet met anderen deelde.

— Lieke

Lees het persoonlijke verhaal van Lieke

Personal Body Plan is de beste keus die ik ooit heb gemaakt!

Marjolein heeft het bizarre vermogen om precies door te hebben in welke fase ik me bevind en de juiste woorden te gebruiken om me te motiveren en op te peppen.

— Jorijn

Lees het persoonlijke verhaal van Jorijn

Ik ben super blij met het resultaat dat ik tot nu heb behaald

Zonder Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Marjolein zou het nooit gelukt zijn om zo een mooie progressie te boeken.

— Naomi

Lees het persoonlijke verhaal van Naomi

Ik voel mij van binnen een stuk beter

Ik ben ook mijn Personal Body Coach Marjolein Agtereek erg dankbaar. Op momenten dat ik er even doorheen zit geeft zij mij weer dat extra duwtje die ik nodig heb!

— Dominique

Lees het persoonlijke verhaal van Dominique

Mijn Premium Coach kan me met haar kennis weer motiveren en geruststellen!

Mijn Premium Coach Marjolein Agtereek kan me met haar ervaringen en kennis weer motiveren en geruststellen! De communicatie voelt vertrouwt en daarvoor een extra speciaal bedankje naar haar. Je bent een top coach!

— Carlijn

Lees het persoonlijke verhaal van Carlijn

Het beste cadeau ooit!

De laatste 12 weken gaan nu in, maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaan komen met mijn top coach Marjolein die mij blijft motiveren om iedere keer weer verder te gaan!

— Anne-Marie

Lees het persoonlijke verhaal van Anne-Marie

Ik durf meer mijzelf te zijn

Dankzij Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Marjolein ben ik nu bijna 10 kilo lichter en ga nog zeker een jaar door met mijn plan!

— Suzanne

Lees het persoonlijke verhaal van Suzanne

Ik zie elke maand mijn lichaam veranderen en ik ben al zoveel zelfverzekerder dan een jaar geleden.

De eerste 6 maanden heb ik PBP@Home gedaan. Daarna wilde ik spieropbouw gaan doen. Daarbij adviseerde mijn lieve coach Marjolein Agtereek om dat in de gym te gaan doen, wat ik heel erg eng vond! Maar heb toch die stap gezet en dat gaat ook heel erg goed!

— Mandy

Lees het persoonlijke verhaal van Mandy

Marjolein Agtereek coacht de volgende plannen