Mariska Hooftman, 33

Ik help je jouw doelen behalen in een levensstijl waar jij blij van wordt

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.76 / 5
94 beoordelingen
DansenEmotie-etenHbo-niveauKind(eren)MamaMuziekliefhebberOptimistParttime jobSamenwonend
Coaches Mariska Hooftman

Over coach Mariska Hooftman

Hi! Ik ben Mariska en ik ben gek op chocola :-) Ik heb samen met mijn vriend 2 jonge dochtertjes. Naast Personal Body Coach werk ik als locatiemanager in de kinderopvang. Ik sport zowel in de sportschool als thuis. Daarbij volg ik zumba want ik vind het heerlijk om te dansen. Wandelen doe ik ook graag, lekker in de buitenlucht zijn en gezellig kletsen met vriendinnen. Op de bank hangen en series kijken kan ik ook zeker van genieten.

Ik begon met PBP omdat ik graag fit in mijn trouwjurk wil. Wat ik aan het begin nog niet wist, is dat ik zo veel zou leren. Sinds ik PBP volg, ben ik fitter dan ooit. Ondanks zwangerschappen zie ik mijn lichaam veranderen waarvan ik niet had gedacht dat dit nog kon. Zoals ik in het begin al schrijf, hou ik van chocola. Ik eet dit nog steeds dagelijks! Ik had niet gedacht dat dit kon in combinatie met afvallen. Ook hou ik van uit eten gaan en gezellige avondjes met vrienden met lekker eten.

Dit is gewoon allemaal mogelijk, je leven hoeft echt niet helemaal omgegooid te worden.

Het lijkt mij super tof om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf, waarbij je een levensstijl gaat ontwikkelen waarbij je kan blijven doen waar jij blij van wordt. En als je nog niet precies weet wat dat is, kom ik daar graag samen met jou achter. Als coach ben ik erg betrokken en met mijn positieve instelling sta ik te popelen om je te helpen en te motiveren om je doelen te bereiken!

Wat deelnemers zeggen over Mariska Hooftman

Ik krijg ontzettend veel complimenten en dat voelt zo fijn!

Mijn Personal Body Coach Mariska helpt me echt goed, want ze weet precies wat ik nodig heb om mijn persoonlijke doel te behalen en behouden. Ze staat altijd klaar voor me met goed advies en geeft een duwtje in de rug als het nodig is. Ik kom steeds dichterbij mijn persoonlijke doel dankzij Personal Body Plan en de hulp van mijn coach Mariska!

— Lieke

Lees het persoonlijke verhaal van Lieke

Mariska Hooftman coacht de volgende plannen