Mariska Derksen, 33

Every journey begins with a single step

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Mariska Derksen als coach
4.65 / 5
108 beoordelingen
BorstvoedingEmotie-etenFeestjesFlexitariërHockeyKind(eren)KookliefhebberLevensgenieterMamaMuziekliefhebberOnregelmatig werkOptimistParttime jobSamenwonendVerpleegkundigeVoedingsgedrag
Coaches Mariska Derksen

Over coach Mariska Derksen

Ik woon samen met mijn man en twee zoontjes in Spijkenisse. Ik werk parttime als verpleegkundige in het ZH. Ik werk hier van ma t/m vrijdag alle diensten, wat elke week weer anders maakt qua planning.

Ondanks mijn drukke leven red ik het toch om 4x te trainen in de gym. Naast een fitte levensstijl hou ik ook heel erg van uitjes met mijn gezin en van etentjes en avondjes weg met vriendinnen. Ik heb geleerd dat als je dit doet je niet gelijk je resultaten inlevert. Love to eat, love good food ;-)

In 2015 na mijn 1e zwangerschap ben ik begonnen met PBP. Ik kan je vertellen dat dit mij heel veel heeft gebracht. Mijn figuur was na mijn 1e half jaar precies wat ik wilde, maar toch bleef ik ontevreden, het was nooit genoeg. Wanneer ga je jezelf accepteren als je altijd onzeker bent geweest? Ik kan wel zeggen dat ik zowel fysiek als mentaal flinke stappen heb gemaakt. Ik ben niet meer onzeker en heb een grote liefde voor krachttraining ontwikkeld met daarbij een gezonde levensstijl.

Het lijkt me na die jaren ervaring met PBP waarin ik hoogte- en dieptepunten heb gekend super leuk om jou te helpen de beste versie van je zelf te worden. Ik weet wat het je kan geven en hoop dat ik je hierin kan enthousiasmeren om er samen voor te gaan. Dit zal een mooi geleidelijk proces worden waarbij je leert inzicht te krijgen in wat werkt voor jou. Ik zal er als coach voor je zijn, naar je luisteren en je helpen jou doel te behalen en vooral te behouden door eerlijke en open communicatie

Wat deelnemers zeggen over Mariska Derksen

Ik voel me eindelijk goed in m’n lichaam, fitter en energieker

Mariska heeft goed geluisterd naar de problemen waar ik tegen aanliep en daar goed op ingespeeld. Ze geeft me goeie tips en weet me altijd te motiveren als ik het even niet meer weet. Ook heb ik veel qua voeding van haar kunnen leren.

— Katy

Lees het persoonlijke verhaal van Katy

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om aan Personal Body Plan mee te doen!

Ik ben echt super blij met Mariska! Op het begin vond ik het wel even moeilijk om me open te stellen bij haar. Maar nu delen we lekkere recepten en ze geeft me super tips! Ik had gekozen voor het original abonnement met één keer in de week een coach moment. Maar zelfs als ik toch even met een vraagje zit kan ik haar altijd contacten. Ik ben nu 12 weken bezig en echt ik kan gewoon niet geloven dat mijn lichaam zo snel al is veranderd.
Ik ben Mariska echt nu al super dankbaar!!

— Marjolein

Lees het persoonlijke verhaal van Marjolein

Mariska Derksen coacht de volgende plannen