Marinke Termorshuizen, 31

Your only limit is you!

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Marinke Termorshuizen als coach
4.54 / 5
2432 beoordelingen
AlleenstaandBikinifitnessCommunicatieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessMindsetVoedingsgedrag
Coaches Marinke Termorshuizen

Over coach Marinke Termorshuizen

Hoi!
Super leuk dat jij interesse hebt in Personal Body Plan en mijn profiel bezoekt! Ik coach alweer vijf jaar met veel plezier en enthousiasme vanuit PBP!
Zes jaar geleden ben ik zelf gestart met mijn Personal Body Plan. Mijn doel was destijds om lekkerder in mijn vel te zitten, bewuster worden van voedingskeuzes en daarnaast meer te leren over (kracht)training. Hierin heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen en kan ik nu zeggen dat ik mij fit, energiek en gezond voel!

Lekker in je vel zitten is toch wel het aller belangrijkste.

Naast de coaching voor Personal Body Plan, werk ik gedetacheerd bij gemeentes in Nederland. Hier werk ik voor verschillende opdrachten en projecten. Daarnaast ga ik graag op vakantie en plan ik vaak etentjes! Ook houd ik van festivals, koken, vlogs/blogs, lezen en quality time met vrienden en familie.
Ik begeleid mijn deelnemers naar hun doelen en beste versie van zichzelf.

Dit doe ik met veel betrokkenheid, open communicatie en uiteraard de juiste tips&tricks! Doelen als meer energie, een strakkere shape, wat kilo’s eraf en/of het ontwikkelen van een nieuwe/gezondere levensstijl, zie ik vaak voorbij komen. Natuurlijk zijn er momenten dat je wat extra kunt genieten, maar het is belangrijk om hierin balans te houden. Dit pakt iedereen op zijn eigen manier aan en hier help ik graag bij!

Tot snel in de coaching?! Liefs, Marinke

Wat deelnemers zeggen over Marinke Termorshuizen

Ik vind het onwijs fijn om op deze manier bezig te zijn met voeding & sport!

Marinke zorgt ervoor dat ik de puntjes op de i kan zetten. Zij deelt tips over voeding en dat is fijn. Wanneer ik een vraag heb is daar altijd een reactie, heel fijn! Ook haar positieve kijk en complimenten maken dat ik het leuk vind om door te blijven gaan.

— Wendy

Lees het persoonlijke verhaal van Wendy

Ik zou iedereen zo'n fijn cadeau voor zichzelf gunnen

Begin dit jaar, bij de start van mijn nieuwe periode, ben ik begonnen met Marinke als Personal Body Coach en wat ben ik daar blij mee!

Wij hebben wekelijks op een vaste dag contact met elkaar en die vastigheid vind ik erg prettig. Zij voorziet mij van hele fijne, bruikbare tips wanneer ik vragen heb en motiveert mij enorm!

— Sandra

Lees het persoonlijke verhaal van Sandra

Inmiddels ben ik 14 kilo afgevallen

Ik besloot me dus maar in te schrijven, niet geschoten is altijd mis, toch? Ik ging aan de slag met Marinke. Dat ik ineens mijn voeding bij moest gaan houden was echt een enorme omschakeling en soms best nog wel een uitdaging.

Inmiddels ben ik al zo’n 14 kilo afgevallen, terwijl ik nog steeds geniet van pasta’s en een patatje of pizza op z’n tijd.

— Kelly

Lees het persoonlijke verhaal van Kelly

Ik heb nu veel meer energie tijdens het sporten en ben minder moe gedurende de dag

Ik heb even moeten zoeken naar de coach die bij mij past, maar ben nu enorm tevreden met Marinke.
In de 3 jaar dat ik bezig ben met mijn voeding is dit de eerst die ik ook kan volhouden. Je mag alles eten, als het maar past in je macro’s voor die dag.

— Henny

Lees het persoonlijke verhaal van Henny

Ik kan bewustere keuzes maken om wel te blijven genieten zonder mij schuldig te voelen

Super fijn om wekelijks een check te hebben hoe ik vind dat het is gegaan. Soms ben ik niet zo tevreden en dan laat Marinke zien waar ik vandaan kom en dan mag ik zeker trots zijn! Ik ben heel blij met de positieve woorden van Marinke!

— Ella

Lees het persoonlijke verhaal van Ella

Ik ben veel zelfverzekerder en gelukkiger met mezelf

Marinke, heeft mij geholpen de beste keuzes te maken. Met de juiste tips op de juiste momenten (voor de feestdagen) hielp ze mij gemotiveerd te blijven. Ook wees ze mij op progressie, wanneer ik het zelf niet goed genoeg vond.

— Liselotte

Lees het persoonlijke verhaal van Liselotte

Ik voel me heel fit, veel energieker, gezonder en vooral ook beter in mijn vel

Gezond en sterk ouder worden. Ik gun het iedereen! Ik weet zeker dat ik met deze gezonde leefstijl nog jarenlang door wil en kan gaan. Mijn resultaten delen is niet echt mijn ding, toch zeggen beelden zoveel meer dan woorden , dus ga ik die uitdaging aan:-)
Met enorme dank aan mijn coaches Marinke en Marina!

— Gerrie

Lees het persoonlijke verhaal van Gerrie

Ik voel me fitter en een stuk rustiger in mijn hoofd

Marinke is een rustige, vriendelijke en altijd positieve meid die mij gerust stelt wanneer het even minder gaat en mij complimenten geeft bij goede resultaten en doelen.
Ik heb een super Personal Body Coach die mij helpt met doelen te stellen voor elke week en geeft hele handige tips! Marinke is mijn stok achter de deur.

— Ellie

Lees het persoonlijke verhaal van Ellie

Ik zit beter in mijn vel, heb meer energie en pas mijn oude kleren weer

Marinke geeft mij dat zetje wat ik nodig heb als het even wat minder gaat. En geeft ook super goede tips. Ze is een topcoach!

— Anouk

Lees het persoonlijke verhaal van Anouk

Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me comfortabeler en zelfverzekerder

Marinke is in mijn journey mijn steun en toeverlaat. Ze staat altijd voor mij klaar, daagt me uit, wijst me op de goede dingen en inspireert mij met haar levensstijl.

— Veerle

Lees het persoonlijke verhaal van Veerle

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen

Ik heb enige kennis van voeding en vind het fijn dat Marinke mij steeds weer even op scherp stelt. Ze is positief, en geeft motivatie om elke keer weer door te gaan, ook nadat ik een mindere week heb gehad.

— Henny

Lees het persoonlijke verhaal van Henny

Sinds Personal Body Plan heb ik geleerd wat ik moet eten om resultaat te behalen

Marinke was er altijd voor me. Ze moedigde me aan, gaf me advies over voeding en hielp me met de oefeningen. Haar steun en aanmoedigingen waren enorm fijn!

— Bianca

Lees het persoonlijke verhaal van Bianca

Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en ik ben erg trots dat ik dit heb bereikt

Ik vind het erg fijn dat Marinke mij iedere week een berichtje stuurt om te vragen hoe het gaat. Zo heb ik ook altijd een evaluatiemoment voor mezelf zodat ik terug kan kijken op de week. Verder helpt ze altijd bij alle vragen! Echt top!

— Mayke

Lees het persoonlijke verhaal van Mayke

Mijn Personal Body Coach geeft mij veel vrijheid en dat is precies wat ik nodig heb

Mijn eerste gevoel bij Marinke was goed. Dit bleek ook prima te werken. Zij laat mij lekker los en laat mij mijn gang gaan.

— Robin

Lees het persoonlijke verhaal van Robin

Ik ben happy met hoe ik me voel en eruitzie

Marinke is betrokken en weet wanneer ik hulp nodig heb. Ze dringt niet aan en geeft me de ruimte om fouten te maken

— Marlot

Lees het persoonlijke verhaal van Marlot

Was ik maar eerder met Personal Body Plan begonnen

Soms heb je wel eens een terugval, maar ook die horen erbij. Ik ben erg blij met mijn Personal Body Coach Marinke die mij dan toch weer weet te motiveren.

— Liz

Lees het persoonlijke verhaal van Liz

Personal Body Plan geeft mij wederom een hele fijne houvast!

Gelukkig was ik niet alleen en wist ik met behulp van mijn coach Marinke uiteindelijk de knop om te zetten.

— Elize

Lees het persoonlijke verhaal van Elize

Nooit had ik durven dromen dat ik buikspieren zou zien… en dat terwijl ik 30 ben!

Gelukkig is mijn coach Marinke er altijd om mij door de moeilijke momenten heen te slepen en mij tijdens iedere stap van het proces te helpen. Ze steunt me, geeft mij goed advies en neemt echt de tijd om mij te leren kennen als persoon.

— Emily

Lees het persoonlijke verhaal van Emily

Ik hoef niet altijd streng voor mezelf te zijn.

Ik kijk nu al uit naar de resultaten die ik komend half jaar ga behalen met behulp van mijn Premium Coach Marinke.

— Anna

Lees het persoonlijke verhaal van Anna

Het contact met mijn coach is heel fijn.

Ik weet nu hoe ik een balans kan vinden tussen “gezond” en “ongezond” eten én ik weet dat het niet erg is om eens lekker te genieten van calorierijk eten.

— Sanne

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne

Consistentie is de sleutel tot succes.

Ik werd doodmoe van de zin “consistentie is de sleutel tot succes” maar het is de keiharde waarheid! Met dank aan mijn Personal Body Coach Marinke Temorshuizen.

— Mascha

Lees het persoonlijke verhaal van Mascha

Ik voel mij steeds fitter

Personal Body Plan en de steun van mijn Personal Body Coach Marinke geven mij de stok achter de deur om dagelijks de juiste keuzes te maken en hier stap voor stap een levensstijl van te maken.

— Naomi

Lees het persoonlijke verhaal van Naomi

Ik pas weer in mijn kleding van voor mijn zwangerschap

Met behulp van mijn Personal Body Coach Marinke ben ik weer gaan plannen, mealpreppen en ook gaan genieten van leuke en lekkere dingen.

— Isabel

Lees het persoonlijke verhaal van Isabel

Ik ben trots op de progressie tot nu toe

Voordat ik hiermee startte, hield ik het nooit zolang vol om met regelmaat te sporten en een gezonde levensstijl te behouden. Maar tot heden lukt dit me eindelijk een keer wel en ben ik ook veel fitter dan eerst.

— Denise

Lees het persoonlijke verhaal van Denise

Dit is de lifestyle die bij mij past en ga nog even lekker door!

Mijn stok achter de deur, Personal Body Coach Marinke, heb ik nodig. Ondanks dat ik echt heel goed weet hoe het allemaal moet, met haar om de hoek laat ik me toch minder gaan.

— Mariëlle

Lees het persoonlijke verhaal van Mariëlle

Nu ik de controle heb, geeft het mij rust.

Samen met mijn top Personal Body Coach Marinke ben ik aan de slag gegaan. Het was voor mij eigenlijk leren om weer andere dingen te eten.

— Danique

Lees het persoonlijke verhaal van Danique

Ik heb ontzettend veel uit mijn plan gehaald.

Door de hulp van mijn Personal Body Coach Marinke kan ik steeds bewuster met die balans omgaan.

— Myrthe

Lees het persoonlijke verhaal van Myrthe

Ik voel me nu weer strakker en zelfverzekerd!

Maar met behulp van mijn Personal Body Coach Marinke en door consistent te zijn, bereik ik toch mijn doel.

— Daniëlle

Lees het persoonlijke verhaal van Daniëlle

Van vallen en weer opstaan worden we wijzer.

Lieve Marinke, dank je wel dat jij mijn Personal Body Coach weer wilde zijn.

— Fenna

Lees het persoonlijke verhaal van Fenna

De zichtbare resultaten motiveren me.

En wanneer ik het even niet meer weet staat mijn Personal Body Coach Marinke altijd voor me klaar om me weer te motiveren.

— Kirsten

Lees het persoonlijke verhaal van Kirsten

Ik ben ontzettend blij met het tot nu toe behaalde resultaat.

Ik voel me nu veel energieker, zit beter in mijn vel en heb een betere relatie met voeding. Het proces ging natuurlijk met vallen en opstaan, maar dankzij de support van mijn lieve Personal Body Coach Marinke ben ik ontzettend blij met het tot nu toe behaalde resultaat.

— Laura

Lees het persoonlijke verhaal van Laura

Dit was precies wat ik nodig had!

De belangrijkste les tot nu toe is dat ik weet hoe ik naar mijn lichaam moet luisteren en hoe ik daarop moet anticiperen.

— Anne

Lees het persoonlijke verhaal van Anne

Dit is de lifestyle die bij mij past en ga nog even lekker door!

Hulp vragen is niet erg. Mijn stok achter de deur, Personal Body Coach Marinke, heb ik nodig. Ondanks dat ik echt heel goed weet hoe het allemaal moet, met haar om de hoek laat ik me toch minder gaan.

— Mariëlle

Lees het persoonlijke verhaal van Mariëlle

Marinke Termorshuizen coacht de volgende plannen