Marilous Oude Nijhuis, 27

Know your worth, work hard, stay motivated and kick ass!

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Marilous Oude Nijhuis als coach
4.63 / 5
8 beoordelingen
BloggerDansenEmotie-etenFeestjesFlexitariërKookliefhebbermbo-niveauMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberParttime jobRunnerSamenwonendTravelerVolleybalWhiplashYoga
Coaches Marilous Oude Nijhuis

Over coach Marilous Oude Nijhuis

Hee jij! Leuk dat je kijkt op mijn coach profiel. Mijn naam is Marilous en ik ben woonachtig in Twente. Op dit moment ben ik werkzaam als secretaresse in de SGGZ wat ik met veel plezier doe. Naast mijn werk sport ik drie keer per week en loop ik ook nog hard. Ook ik hou van een feestje of festival met een hapje en een (paar) drankje(s) waar ik van geniet!

Al enige tijd volg ik het Fat Burning Plan en ja, ik heb ook lang getwijfeld om deel te nemen aan PBP. Nu zeg ik dat dit de beste keuze is die ik heb gemaakt. In mijn drukke leven heb ik tijd vrij gemaakt om mijn workouts (met plezier) te volgen en daarbij plan ik mijn eten zorgvuldig in. Het leukste om te doen vind ik toch echt het bakken. Van een gezondere monchoutaart tot een lekkere koolhydraatarme marmercake of Oreo kwarktaart. Zeg nou zelf, dat klinkt goed toch?!

Je kunt vanuit mijn kant enthousiasme, eerlijk- en nuchterheid, begrip en persoonlijk contact verwachten. Samen met jou wil ik werken aan het veranderen van jouw leefstijl en je helpen om een betere versie van jezelf te worden. Ik bespreek graag met jou samen jouw gewenste doelen en deze gaan we stapsgewijs realiseren.

GO for it!

Marilous Oude Nijhuis coacht de volgende plannen