Marileen Kolley, 33

A healthy outside starts from the inside

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Marileen Kolley als coach
4.65 / 5
51 beoordelingen
BewegingswetenschappenEmotie-etenKookliefhebberNatuurliefhebberObstacle RunnerParttime jobTrailrunnerTriathlonVeel onderwegVeganistVegetariërVoetbalWielrennenWo-niveauYoga
Coaches Marileen Kolley

Over coach Marileen Kolley

Bewegen doe ik van jongs af aan, op allerlei verschillende manieren. Op het vlak van eten, gedrag en herstel heb ik door Personal Body Plan de afgelopen jaren veel geleerd. Met de nodige ups en downs. Ik wil graag met jou samen het PBP proces doorlopen. Ik heb kennis, ervaring en een team van experts achter me. Jij brengt jouw leven en samen gaan we het avontuur aan. Ik ben een coach die geïnteresseerd is in jou en zal met je in gesprek gaan over wat je bezighoudt en wat je doelen zijn.

Fysiek, mentaal & emotioneel hangen met elkaar samen, daar ben ik van overtuigd. Aandacht voor ontspanning en herstel is belangrijk net als voeding en sporten. Soms ga je een grens over en dan stuur je bij om de boel weer in balans te brengen. Linksom of rechtsom, samen komen we er wel.

Sinds twee jaar eet ik vegan, wat een proces op zich is geweest. Wil je veganistisch eten combineren met een fitte levensstijl of ben je hier gewoon nieuwsgierig naar? Dan ben je bij mij ook aan het goede adres.

Voor Personal Body Plan kwam ik zelf nooit in de sportschool. Dat was wennen (lees: m’n comfortzone uit) en inmiddels voel ik me er op me gemak. Verder bootcamp ik graag buiten (lees: stuk gaan in de modder) en doe ik obstacle runs. Soms stap ik op mijn racefiets en ik wandel flink wat af met mijn hond. Mijn tijd spendeer ik verder aan mijn werk als consultant ehealth in de GGZ, lezen, trainen met m’n hond, fotograferen en ik sta graag in de keuken.

Marileen Kolley coacht de volgende plannen