Marijke van den Berg, 31

Will it be easy? Nope. Will it be worth it? Absolutely!

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Marijke van den Berg als coach
Nog geen beoordelingen
AlleenstaandChronische blessureDansenFulltime jobNatuurliefhebberObstacle RunnerOnregelmatig werkPrikkelbaar Darm SyndroomTraveler
Coaches Marijke van den Berg

Over coach Marijke van den Berg

Hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Ik zal me als eerst even voorstellen: ik ben Marijke en ik ben geboren en getogen in Hilversum. Ik werk fulltime bij een organisatie wat zowel fysiek als mentaal veel vraagt. Daarnaast werk ik onregelmatige diensten. In mijn vrije tijd rijd ik motor en fotografeer ik graag. Het liefst in combinatie met reizen.

Om de balans weer terug te vinden ben ik na lang twijfelen toch begonnen met Personal Body Plan. Ondanks dat ik fit ben, vond ik het lastig om progressie te boeken. Ook heb ik Prikkelbaar Darm Syndroom waardoor voeding soms ook roet in het eten gooide (en nog steeds!). Ik zat fysiek dus niet zo lekker in mijn vel en heb toen de stap gezet om met Personal Body Plan te beginnen.

Ik houd van een uitdaging en zoek graag de grenzen op. Mentaal ben je tot veel meer in staat dan je zelf vaak denkt! Ik push mezelf dan ook vaak tot het uiterste. Door mijn werk heb ik ook ervaren hoe het is om teveel van mezelf te vragen, maar inmiddels weet ik wanneer ik gas terug moet nemen. Hiermee kan ik jou dan ook goed helpen. Ik zoek graag samen naar die uitdaging!

Marijke van den Berg coacht de volgende plannen