Marieke Rutgers, 33

Fit worden en blijven terwijl je ook geniet van het leven!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.64 / 5
293 beoordelingen
BuitenlandEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGeneeskundeHockeyKookliefhebberMarathonMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberOnregelmatig werkRoeienRunnerSamenwonendTravelerVeel onderwegWo-niveauYoga
Coaches Marieke Rutgers

Over coach Marieke Rutgers

Ik ben Marieke, 32 jaar, basisarts. Na 2 jaar gewerkt te hebben als arts-assistent bij de chirurgie ben ik nu aan het promoveren (voornamelijk) in Engeland. Dit betekent dat ik vaak mijn lieve vriend, ons fijne huisje in Amsterdam en vrienden in Nederland moet missen. Wel woon ik nu echt op een steenworp afstand van de zee, dus ik breng veel tijd in de buitenlucht door. Daarnaast hou ik ervan om af te spreken met vrienden, te reizen, lekker uit eten te gaan of een mooi festival te pakken.

Na PBP jaren(!) te hebben gevolgd op social media, vond ik het medio 2018 eindelijk tijd worden om mij ook aan te melden. Ik was al langere tijd actief aan het sporten, maar zag geen progressie meer, mede omdat ik hierbij totaal niet lette op mijn eten. Nu, twee jaar later, kan ik oprecht zeggen dat ik goed in mn vel zit en mezelf niet meer schaam in bikini. Ook heb ik geleerd om te gaan met en hoe ik kan genieten van gezellige, calorierijkere momenten zonder een schuldgevoel te krijgen.

Door mijn werk in het ziekenhuis met lange onregelmatige werkdagen weet ik goed hoe lastig het kan zijn je voeding en trainingsschema vol te houden. Als Personal Body Coach wil ik graag samenwerken met jou en proberen jouw moeilijkheden en valkuilen in te zien en te overkomen zonder het genieten van het leven weg te stoppen.
Daarvoor is het leven te leuk!
Ga je met mij de uitdaging aan?!

Wat deelnemers zeggen over Marieke Rutgers

Nu 24 weken later ben ik 15kg afgevallen zonder al te veel moeite ervoor te doen

Marieke is precies de coach die ik nodig had. Bij mij is het vaak alles of niets, en Marieke zorgt voor de nodige balans. Ze moedigt me aan wanneer ik in een dipje zit, en relativeert wanneer ik te streng voor mezelf ben.

— Vera

Lees het persoonlijke verhaal van Vera

Ik ben superblij en trots op het resultaat!

Een complimentje op z’n tijd heeft ieder mens nodig en dit doet Marieke goed. Heel cliché, maar eerlijk zijn tegenover elkaar is belangrijk. Marieke stelt je op je gemak om ook deze band op te bouwen met elkaar.

— Maud

Lees het persoonlijke verhaal van Maud

Ik voel me nu veel fitter en leer elke dag meer over voeding en sporten

Marieke is echt een topper. Ze begrijpt mijn wisselende mood, mede door mijn wisselende diensten in het ziekenhuis. Ze laat je het redelijk zelf uitzoeken, maar is er wel altijd om hulp aan te bieden.

— Charlotte

Lees het persoonlijke verhaal van Charlotte

Marieke Rutgers coacht de volgende plannen