Marie-Louise Hoyer, 52

Alleen ben je sterk. Samen zijn wij sterker.

Kies Marie-Louise Hoyer als coach
4.67 / 5
141 beoordelingen
BuitenlandBusiness AdministrationDeenseFlexitariërFulltime jobHockeyKind(eren)MarathonMindfulnessNatuurliefhebberObstacle RunnerRunnerTravelerTriathlonVeel onderwegWielrennenWo-niveauYoga
Coaches Marie-Louise Hoyer

Over coach Marie-Louise Hoyer

Ik ben moeder van drie kinderen in de leeftijd van 16 tot 21 jaar. Ik werk in de farmaceutische industrie als Accountmanager Women's Health en zit ik dagelijks veel in de auto. Sinds jaren hou ik me bezig met gezonde voeding en vitaliteit. Ik sport graag: zwemmen, hockey en krachttraining. Mijn passie is het lopen van marathons en binnenkort mag ik mijn Abbott Marathon Majors Sixth Finisher medaille in Boston gaan claimen.

Door de vier Personal Body Plan pijlers met elkaar te combineren, is mijn conditie sterk verbeterd en maak ik sprongen vooruit tijdens het lopen van marathons. Personal Body Plan helpt me structuur in mijn dagelijkse leven te brengen en nieuwe recepten te ontdekken.

Als jouw Personal Body Coach, zal ik je helpen en motiveren om je ultieme doel te bereiken. Door je inzicht te geven in hoe je van slechte eet-, leef en trainingsgewoontes goede kunt maken, gaan we samen op zoek naar de manier die bij jou past, een fittere, slankere en gespierdere versie van jezelf te maken. Want een goede coach staat ten alle tijden aan je zijde.

Wat deelnemers zeggen over Marie-Louise Hoyer

Ik ben zo trots op mijn resultaat en ben hierdoor nog gemotiveerder om door te gaan

Wat ik ook super fijn vind is dat ik over voeding en de trainingen alles kan vragen en je niet zelf alles op Google hoeft uit te vogelen. Ik weet nu zeker dat ik deskundig advies krijg van mijn coach.

— Kathleen

Lees het persoonlijke verhaal van Kathleen

Marie-Louise Hoyer coacht de volgende plannen