Maria Geertsema, 27

Bewust leren eten is een kunst

Kies Maria Geertsema als coach
4.45 / 5
103 beoordelingen
BasketbalBorstvoedingChanging Life HubKind(eren)KookliefhebberSamenwonendZwanger
Coaches Maria Geertsema

Over coach Maria Geertsema

Van mijn 9de tot mijn 24ste heb ik gebasketbald. Het sporten en de discipline voor goede voeding zat er al vroeg in. Toch ben ik eerst een andere weg ingegaan. Na mijn afgeronde studie Audio Visuele Productie koos ik echter al vrij snel om me toe te leggen op coaching voor sport en gezonde voeding. Na een tijd in de Changing Life Hub gewerkt te hebben zag ik hoe belangrijk voeding is naast de trainingen. Ik ben begonnen als Personal Body Coach en gestart met de opleiding tot Voedingsadviseur.

Inmiddels ben ik trotse moeder van James ('18) en woon ik samen met mijn man in Haarlem. Tijdens en na mijn zwangerschap heb ik echt weer een nieuwe weg moeten vinden in gedrag, voeding, training en herstel. Door Personal Body Plan is dat gelukt. Ik voel mij sterker en fitter. Deze verandering gun ik iedereen op zijn of haar eigen manier.

Ik ga jou helpen om een nieuwe weg te vinden, bewuste keuzes te maken in voeding en het vormen en behouden van je nieuwe levensstijl.

Ondanks je dagelijkse drukke routine toch lekker kunnen sporten, eten en genieten van het leven. Ik leer je een eigen ritme te ontdekken om zo alles uit je plan en je leven te halen. Ook wil ik je bewust maken van wat je eet, waarom je dit eet en wat je aan die voedingsstoffen hebt. Dit heeft mij enorm geholpen om na mijn bevalling weer back in shape te komen.

Dus, wil je met mij de samenwerking aan gaan om jouw leefstijl te veranderen? Schrijf je dan nou in en sluit je aan bij #TEAMMARIA

Maria Geertsema coacht de volgende plannen