Margreet Folman, 34

Alone we are strong, but together we are stronger. Start today!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Margreet Folman als coach
5 / 5
7 beoordelingen
CrossfitDansenEmotie-etenHbo-niveauKind(eren)LeerkrachtMamaMindfulnessParttime jobPedagogiekRunnerSamenwonendYoga
Coaches Margreet Folman

Over coach Margreet Folman

Hoi, wat leuk dat je op mijn profiel bent beland! Ik ben Margreet en ik woon samen met mijn man en twee lieve kinderen (7 en 8 jaar) in Arnhem. Ik werk parttime als leerkracht op een basisschool. Op de dagen dat ik vrij ben vind ik het heerlijk om uitgebreid te sporten, bijkletsen met vriendinnen en te wandelen met de hondjes.

Al jaren deed ik met veel plezier aan crossfit maar ik had niet de shape die ik graag wilde. Na meerdere voedingsschema's die steeds werkten totdat ik ermee stopte vond ik PBP. Toen ik startte met PBP en geen specifiek voedingsplan kreeg kon ik zoeken naar de fijnste manier voor mij om met eten bezig te zijn. Geen vast schema, maar zelf de dingen eten die ik lekker vind en zelf zoeken naar de balans. Ook het thuis kunnen trainen zonder dat ik bijvoorbeeld oppas moest regelen bleek een uitkomst.

Als coach ben ik enthousiast, realistisch en denk ik met je mee. Ook in een druk gezinsleven is Personal Body Plan goed toe te passen en ik help je graag met de doelen die je hebt. Ik vind het belangrijk dat wat je doet bij je past en goed in jouw leven in te passen is. Laten we samen starten met het opstellen, behalen EN behouden van je doelen!

Margreet Folman coacht de volgende plannen