Margot Pors, 36

Go for you! Samen gaan we ervoor

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Margot Pors als coach
4.86 / 5
769 beoordelingen
BloggerFeestjesFlexitariërHbo-niveauKind(eren)KrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidNatuurliefhebberParttime jobPersonal TrainerPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVoetbalWielrennen
Coaches Margot Pors

Over coach Margot Pors

Ik ben mamma van twee fantastische kinderen. Getrouwd met Kevin. Na mijn opleiding Journalistiek heb ik besloten dat Personal Training meer mijn passie was. Dit werk doe ik nu al met veel liefde 10 jaar.

April 2015 startte mijn eerste Personal Body Plan wat mijn plateau doorbrak. Ik haalde meer uit mijn trainingen doordat ik beter op mijn voeding lette. Ik zat doordeweeks in een prima ritme. Maar mijn sociale weekenden weerhielden mij van échte resultaten. Zodra ik hier balans in vond was ik in augustus 2015 in mijn beste shape (lichamelijk & mentaal) ooit. Nu ben ik na mijn twee zwangerschappen weer bezig om die shape te verbeteren!

Als het voormalig dikke gepeste kindje in de klas weet ik hoe hard je moet werken om een nieuw positief zelfbeeld te krijgen. Na mijn beide zwangerschappen moest ik voor mijn gevoel wéér opnieuw beginnen. Uiteindelijk hielp mij dit mentaal zoveel sterker te worden. Ik weet dus hoe moeilijk ‘opnieuw’ beginnen kan zijn. Ik ben een coach die recht voor zijn raap is. Iemand die jou enthousiast maakt en mee denkt. Ik loop dan ook graag naast jou op je pad naar jouw fitste zelf.

Wat deelnemers zeggen over Margot Pors

Sinds ik vorig jaar gestart ben met Personal Body Plan is er een knop omgegaan en ben ik meer gedreven dan ooit om goed voor mijn lichaam te zorgen

Margot zorgt voor de mentale ondersteuning als ik er weer eens doorheen zat wat betreft het sporten.
Haar positieve insteek en motiverende woorden, geven (extra) energie!

— Silvie

Lees het persoonlijke verhaal van Silvie

Mijn spieren komen nog beter uit en ik ben trots op dit resultaat

Margot heeft mij het vertrouwen gegeven dat mijn lichaam best wat aan voeding kan hebben zonder dat ik daar dik van word. Ze heeft mij geleerd dat aankomen soms net zo moeilijk is als afvallen en dat consistentie, maar vooral geduld daarvoor nodig is.

— Danique

Lees het persoonlijke verhaal van Danique

Ik voel mij fitter en ik ben 10 kilo kwijt

Margot helpt mij nog door onzekere dagen heen en ik merk dat ik daardoor steeds meer vertrouwen krijg in wat ik al weet en hoe trots ik mag zijn in wat ik al heb behaald.

— Esther

Lees het persoonlijke verhaal van Esther

Door mijn nieuwe gewoontes heb ik meer ritme en regelmaat in mijn leven en voel ik mij gezonder en gelukkiger

Daarnaast heeft Margot mij iedere week op het juiste been gehouden en mij bemoedigende woorden geschreven. Dit heeft mij enorm door deze tijd geholpen.

— Patrice

Lees het persoonlijke verhaal van Patrice

Personal Body Plan heeft ervoor gezorgd dat ik nu al bijna 10 kg ben afgevallen en me sterker en fitter voel

Margot is erg betrokken bij het hele proces en heeft goede tips omtrent de juiste dingen eten, zodat alles binnen de aangegeven macro’s past.

— Michael

Lees het persoonlijke verhaal van Michael

Als ik van één ding spijt heb in mijn leven, is het dat ik niet eerder ben begonnen met Personal Body Plan

Dankzij Margot is mijn mindset helemaal veranderd en geniet ik volop van experimenteren met gezond én lekker eten. Alles kan, zolang de balans er is.

— Chloe

Lees het persoonlijke verhaal van Chloe

Margot Pors coacht de volgende plannen