Marco van de Scheur, 29

Stop wishing, start doing

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Marco van de Scheur als coach
4.74 / 5
1338 beoordelingen
Burn-outEmotie-etenFlexitariërFulltime jobKind(eren)KrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidOnregelmatig werkPolitiePrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVoetbal
Coaches Marco van de Scheur

Over coach Marco van de Scheur

Samen met mijn vrouw Joyce (ook Personal Body Coach) en onze twee dochters woon ik in Nieuwegein. Ik hou enorm van trainen in de gym. Naast mijn krachttraining doe ik in mijn vrije tijd graag dingen met het gezin. Ook hou ik ervan om lekker op de bank een filmpje te kijken en kijk ik graag naar voetbal.

Een aantal jaar geleden heb ik zelf de stap gezet om te starten met Personal Body Plan. Ik was te zwaar, sportte te weinig en zat niet lekker in mijn vel. Ik werd steeds bewuster van dit gedrag en veranderde, met behulp van Personal Body Plan, mijn levensstijl. Dit heeft zowel fysiek als mentaal een enorme invloed op mij gehad. Ik viel 37kg af en werd een stuk zelfverzekerder!

Naast Personal Body Plan ben ik werkzaam bij een werkgever waar ik onregelmatige diensten draai en werk onder stress. Hierdoor ben ik expert in het combineren van een gezonde levensstijl met een drukke en onregelmatige baan.

Ik kan mezelf omschrijven als een positieve, energieke, oprechte en directe coach. Wil je op een fijne en flexibele manier toewerken naar een, vol te houden, gezonde lifestyle? Join dan Team Marco! Dan gaan we samen knallen naar de beste versie van jezelf!

Wat deelnemers zeggen over Marco van de Scheur

Ik voel mij zelfverzekerder, fit en ik zit de hele dag vol energie!

Marco zorgt er voor dat ik scherp blijf en mezelf niet laat terugvallen. Hij is er altijd wanneer ik vragen heb en steunt mij waar nodig!

— Loeki

Lees het persoonlijke verhaal van Loeki

Ik heb echt geleerd een levensstijl te creëren die bij mij past met daarin nog absoluut genoeg geniet momenten

Marco is een hele fijne, positieve en betrokken coach. Ik kan met al mijn vragen bij hem terecht, hij motiveert me waar nodig, is eerlijk en daagt me uit in mijn doelen.

— Marleen

Lees het persoonlijke verhaal van Marleen

Nu eet ik een stuk gevarieerder, heb ik weer motivatie om te sporten en boek ik enorm resultaat

Marco houdt me scherp, motiveert me en er is ruimte voor een gezellig praatje. Dat maakt dat er een leuke connectie ontstaat.

— Jesse

Lees het persoonlijke verhaal van Jesse

Ik voel mij fysiek en mentaal zoveel beter en daar ben ik heel erg dankbaar voor

Marco geeft mij goed advies en helpt mij nieuwe doelen te stellen zodat ik mijzelf blijf uitdagen.

— Jessie

Lees het persoonlijke verhaal van Jessie

Ik ben al met al zeer tevreden en ben van plan nog lang door te gaan met Personal Body Plan 

Ik heb ook heel veel aan Marco, hij motiveert mij en helpt mij mijn voeding aan te passen waardoor ik mijn doelen haal. Als ik bijvoorbeeld 2 dagen niet ben ingelogd stuurt hij een berichtje en dat motiveert om wel serieus alles bij te houden.

— Niels

Lees het persoonlijke verhaal van Niels

Ik heb weer een gezonde relatie met voeding

Marco is erg betrokken, geeft goede tips, ik kan altijd terecht met vragen en hij geeft mij precies dat stukje coaching wat ik nodig heb. Hij motiveert mij om steeds weer het beste uit de week te halen.

— Dana

Lees het persoonlijke verhaal van Dana

Personal Body Plan heeft mij een fijne structuur geboden

Sinds kort word ik gecoacht door Marco. Hij geeft mij goede tips rondom de training.

— Ilona

Lees het persoonlijke verhaal van Ilona

Ik voel me energieker, fitter en ben me meer gaan verdiepen in gezonde voeding

Het is fijn om een Personal Body Coach te hebben en de resultaten te kunnen delen met iemand die de kennis in huis heeft. Marco is toegankelijk, duidelijk en neemt de tijd voor je.

— Timo

Lees het persoonlijke verhaal van Timo

Dankzij Personal Body Plan ben ik veel meer te weten gekomen over voeding

Bij Marco zit het glas altijd halfvol en dat geeft jezelf vertrouwen en een boost als het even niet lukt! Hij komt met goede adviezen en alternatieven als je bijvoorbeeld een week niet hebt kunnen sporten!

— Mark

Lees het persoonlijke verhaal van Mark

Ik voel me nu echt fitter en energieker dan ooit

Marco motiveert mij elke week weer. Hij doet dit door tips te geven die ik direct kan toepassen in de praktijk. Daarnaast is Marco een stok achter de deur, die zorgt dat je niet verslapt.

— Stefan

Lees het persoonlijke verhaal van Stefan

Marco van de Scheur coacht de volgende plannen