Marco Machinek, 31

Geniet van de reis terwijl we werken naar je eindbestemming!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.79 / 5
77 beoordelingen
AlleenstaandGezondheidspychologieKookliefhebberMindfulnessNotenallergieStudentWo-niveau
  • Apeldoorn
Coaches Marco Machinek

Over coach Marco Machinek

Ik ben Marco, 29 jaar en ik woon in Apeldoorn. Sinds kort ben ik een gediplomeerd Toegepast Psycholoog en volg momenteel de masteropleiding Gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit.

Ik ben niet altijd werkachtig geweest binnen deze tak. Ooit begon ik namelijk als MBO systeembeheerder. Later heb ik nog de HBO opleiding Informatica gevolgd. Terwijl ik werkte in de IT kwam ik erachter dat mijn passie lag in het helpen van anderen. Daarom heb ik mezelf omgeschoold in de psychologie.

Tijdens mijn studententijd ben ik veel aangekomen. Op een gegeven moment woog ik bijna 100 kilo. Toen ben ik zelfstandig aan de slag gegaan met voeding en sport, waarmee ik mooie resultaten behaalde. Alhoewel ik erg blij was met de resultaten was ik zelf niet in staat om er een lifestyle van te maken waarmee ik gelukkig was. Ik startte met Personal Body Plan en ik bleef mooie resultaten behalen, maar ontwikkelde ook een gezonde lifestyle waar ik mij goed bij voel.

Als Personal Body Coach ben ik geduldig en behulpzaam. Met veel plezier zoek ik naar creatieve oplossingen. Voor mij sta jij centraal! Ik help je graag om erachter te komen hoe jij duurzaam resultaten kan boeken en een lifestyle kan ontwikkelen waar je gelukkig mee bent!

Wat deelnemers zeggen over Marco Machinek

Ik ben voor mijzelf een nieuwe lifestyle aan het creëren

Marco is een geweldige Personal Body Coach. Hij weet op de juiste momenten net dat extra beetje motivatie te geven en te helpen waar ik het nodig heb.

— Mitzi

Lees het persoonlijke verhaal van Mitzi

Marco Machinek coacht de volgende plannen