Mandy Schenau, 26

A beautiful day begins with a beautiful mindset

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Mandy Schenau als coach
4.62 / 5
39 beoordelingen
AlleenstaandDansenEmotie-etenFlexitariërFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberNatuurliefhebberObstacle RunnerPaardrijdenTravelerVoedingsgedrag
Coaches Mandy Schenau

Over coach Mandy Schenau

Hé hallo lieve lezer,
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel! Ik ben Mandy en woon samen met mijn twee poezen in Gorinchem. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Leisure & Hospitality. Ik heb al verschillende reizen gemaakt. Ik werk full time bij een telecombedrijf en daarnaast heb ik een eigen paard waar ik elke dag te vinden ben. In de weekenden maak ik graag een lekkere buitenrit te paard of ga ik een wandeling maken. Dit is voor mij echt een ontspanning.

Al jaren ben ik te vinden in de sportschool en daar doe ik het liefste krachttraining afgewisseld met cardio. Ook was ik al wel een tijdje bezig met voeding, maar ik had het idee dat ik niet de juiste keuzes maakte. In januari 2020 ben ik daarom begonnen met het Personal Body Plan, om nog meer inzicht te krijgen in een goede levensstijl waarbij je kan genieten van lekker en gezond eten. In een half jaar tijd is mijn mindset enorm veranderd en ben ik ontzettend gelukkig, actief en happy!!

Wil jij ook een betere mindset? Lekkerder in je vel zitten, actief zijn en ook genieten van het leven met gezonde voeding? Dan help ik jou graag! Ik ben een open, enthousiast en eerlijk persoon met een luisterend oor. Ik motiveer je wanneer je het nodig hebt en beantwoord jouw vragen als je er even niet meer uit komt. Het proces gaat met ups en downs. Wij gaan samen jouw doelen behalen!

GO GO GO!

Veel liefs van mij.

Mandy Schenau coacht de volgende plannen