Maikel Hille, 37

Waar een wil is is een weg, hoe wil jij het?

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.61 / 5
680 beoordelingen
AlleenstaandBourgondiërFeestjesFulltime jobHbo-niveauLevensgenieterMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessObstacle Runner
Coaches Maikel Hille

Over coach Maikel Hille

Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Mijn naam is Maikel Hille en ik woon in Den Bosch. Ik heb de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond. Naast mijn werk als Personal Body Coach werk ik ook bij diverse gemeenten en coach ik mensen op diverse leefgebieden. Privé ben ik ondernemend ingesteld, houd ik van lekker eten en een drankje maar vind ik het ook belangrijk om fysiek en mentaal fit te blijven.

Voordat ik in 2015 startte met Personal Body Plan was ik al veel met sport bezig. Van krachttraining in de sportschool tot bootcamp, bodypump, zwemmen en fietsen. Door Personal Body Plan heb ik veel bijgeleerd over de vier pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel waardoor ik mooie resultaten heb bereikt, maar waarbij ik nog steeds erg geniet van lekker eten en een drankje.

Graag wil ik jou ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden. Als je mij als coach kiest, krijg je een betrokken, enthousiaste en positieve coach die ook eerlijk en resultaatgericht is. Samen met jou wil ik kijken naar dat wat werkt voor jou. Hoe kun jij het beste met je obstakels omgaan en je doelen bereiken en behouden? Daar gaan wij samen aan werken zodat jij je fysiek en mentaal fit voelt.

Wat deelnemers zeggen over Maikel Hille

Personal Body Plan heeft mij een fijne structuur geboden

Het eerste half jaar ben ik heel fijn gecoacht door Maikel. Hij heeft mij veel goede tips gegeven omtrent voeding.

— Ilona

Lees het persoonlijke verhaal van Ilona

Personal Body Plan helpt mij bewust te worden van voeding en training

Maikel draagt bij aan het bewust worden en helpt me mijn doelen te behalen door mij ook een andere kijk te laten zien.

— Daniel

Lees het persoonlijke verhaal van Daniel

Het is erg prettig om een stok achter de deur te hebben

Maikel heeft mij de afgelopen 12 weken voorzien van steun en tips. Het is erg prettig om een stok achter de deur te hebben die je bijstuurt waar nodig. Ik ben ontzettend blij met hem als coach en kan hem iedereen aanbevelen.

— Joey

Lees het persoonlijke verhaal van Joey

Ik had nooit gedacht dat ik zo snel in shape zou komen

Maikel stond altijd voor mij klaar om uitleg te geven, mij opties te presenteren (met de bijbehorende consequenties), me als het nodig was een hart onder te riem te steken en de successen te vieren.

— René

Lees het persoonlijke verhaal van René

Het gaat om bewuste keuzes maken!

Ik krijg veel support van mijn Personal Body Coach Maikel en hij leert mij dat het echt niet erg is om af en toe te snoepen of wijn te drinken.

— Cathelijne

Lees het persoonlijke verhaal van Cathelijne

Personal Body Plan is een verandering van levensstijl.

Mijn Personal Body Coach Maikel Hille is mijn klankbord en stok achter de deur. Zo zet ik net dat stapje harder. Dit komt mijn resultaat alleen maar ten goede.

— Thomas

Lees het persoonlijke verhaal van Thomas

Maikel Hille coacht de volgende plannen