Madawa Rajapaksha, 33

Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Madawa Rajapaksha als coach
4.53 / 5
87 beoordelingen
CrossfitFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessMuziekliefhebberOptimistPapaSamenwonendSportmanagement & OndernemenVeganist
Coaches Madawa Rajapaksha

Over coach Madawa Rajapaksha

We worden tegenwoordig online en offline platgegooid met tips over ‘goede’ voeding en hoe je het beste kan trainen. Ik dacht dat ik het wel wist, maar niets was minder waar. Dat bleek ook uit mijn sportschool resultaten tot nu toe. Ik trainde al ruim 5 jaar in de sportschool. In het begin had ik wel wat resultaten behaald door heel streng op mijn voeding te letten, maar al snel vervaagde dat. Ik ging fulltime werken, elk weekend ging ik uiteten en toetjes kon ik al helemaal niet laten staan.

Jaar na jaar kwamen er kilo’s bij. Maar ik at toch gezond en ging 3x p/w sporten? Ik wist echt niet wat ik fout deed. Herkenbaar?

Ik ben begin 30, getrouwd, in 2019 voor het eerst vader geworden en ik ben nog nooit zo fit geweest als nu. Hoe heb ik dat gedaan? In juni 2019 besloot ik hulp te zoeken en dat deed ik door te starten met PBP. Er ging een wereld voor mij open. Het verbaasde mij dat ondanks ik veel dacht te weten over voeding en trainen, ik nooit het totaal plaatje inzichtelijk had.

Ik had geleerd dat bepaalde voeding goed of fout is. En als je wilt afvallen, je per se de foute voeding moet laten staan. In zo’n aanpak zit geen balans en het is gericht op de korte termijn.
Balans is júist waar het om draait, zeker als je voor langere tijd een verandering wil aangaan. Samen met mijn coach heb ik dit bereikt. Nu ben ik zelf ook coach en wil ik jou helpen om jouw eigen balans te vinden. Kies mij als coach en dan begeleid ik jou met je eigen persoonlijke plan.

Madawa Rajapaksha coacht de volgende plannen