Lotte Leurs, 24

Let nothing hold you back from creating the life you've always wanted

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Lotte Leurs als coach
4.66 / 5
222 beoordelingen
AlleenstaandDansenEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMarathonMasterclass Plantaardig VoedingspatroonRunnerTraveler
Coaches Lotte Leurs

Over coach Lotte Leurs

Hi! Ik ben Lotte, spontaan, flinke dosis aan enthousiasme en een enorme doorzetter. Maar ook houd ik enorm van gezelligheid en hier en daar een drankje en zou ik je graag willen helpen met hoe je dit kunt combineren met een lifestyle die vol te houden is op de langere termijn. Want balance is key!

Januari 2019 begon ik zelf aan mijn PBP. Met verschillende redenen en doelen, maar de hoofdreden was dat ik niet blij met mezelf was, ik wilde maar al te graag mij goed én fit in mijn lichaam voelen. Ik kan zeggen dat dat doel meer dan gelukt is!

Waar ik eerst maar zo nu en dan naar de sportschool ging en geen idee had wat ik er moest doen, sta ik daar nu 4/5 keer per week, met zoveel motivatie en zelfvertrouwen en train ik daarnaast voor het lopen van de Marathon in 2020 in Rotterdam!

Wil jij je ook lekkerder in je vel voelen? Gemotiveerd raken én blijven? En kan je dat extra steuntje in de rug wel gebruiken? Ik ben daar voor jou! Ook als het even tegen zit of als de motivatie ver te zoeken is, want uiteindelijk doe je het zelf, maar ik zal je supporten en met mijn positieve instelling blijven motiveren van begin tot het eind.

En met teamwork kom je zoveel verder! Ik vind het in ieder geval super tof om jou te kunnen helpen en te begeleiden in dit mooie proces. Are you in?

Lotte Leurs coacht de volgende plannen