Lisa van der Burg, 25

Een goed begin is stoppen met het halve werk

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Lisa van der Burg als coach
4.56 / 5
91 beoordelingen
AlleenstaandCrossfitEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberVoetbalWo-niveau
Coaches Lisa van der Burg

Over coach Lisa van der Burg

Hi! Ik zal me even voorstellen mijn naam is Lisa. Ik ben een echte sportfanaat. Ik voetbal 3x per week, ben minimaal 2x per week in de crossfit-box te vinden en ik ben dol op wandelen. In het weekend ben ik graag in het gezelschap van mijn vrienden en ga ik het liefst lekker uiteten. Ik ben dol op sushi en tapas. En daar kan ik nog meer van genieten nu het ook nog in mijn fitte lifestyle past!

In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met Personal Body Plan. De mogelijkheden waren toen nog een stuk beperkter, maar ondanks dat lukte het me om ruim 15 kilo kwijt te raken. Mijn gewicht bleef me echter altijd in de weg zitten. Met ups en downs heb ik nog verschillende diëten gevolgd. Ik kwam er echter snel achter dat Personal Body Plan werkt voor mij. Daarom ging bij mij de knop om en werk ik nog altijd dagelijks aan een betere versie van mijzelf.

In mijn eigen proces heb ik mogen ervaren hoe belangrijk een coach kan zijn. Als jouw coach zal ik proberen om jouw stok achter de deur te zijn, zal ik je af en toe een schop onder je kont geven, maar zal ik je vooral overeind helpen als je gevallen bent. Want vallen en opstaan, dat hoort er nou eenmaal bij. Ik kan niet wachten om samen aan de slag gaan om ook jou de beste versie van jezelf te laten vinden.

Spreek ik je snel? :)

Lisa van der Burg coacht de volgende plannen