Lisa Minjon, 28

Overtref jezelf waar het er voor jou toe doet!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Lisa Minjon als coach
4.57 / 5
525 beoordelingen
AlleenstaandAstmaBlessureFeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauKrachttrainingLactoseintolerantieMuziekliefhebberNotenallergieOnregelmatig werkTraveler
Coaches Lisa Minjon

Over coach Lisa Minjon

Ik ben Lisa, trotse kattenmoeder met een (bijna) net zo grote liefde voor sport en reizen. Ik kom uit Nijmegen, waar ik na mijn studie ben blijven plakken aan mijn baan. Ik werk namelijk fulltime als anesthesiemedewerker. Naast mijn werk ben ik het liefst op festivals of terrasjes met vrienden.

Een aantal jaren geleden liet mijn lichaam me even hard in de steek. Van sportieve stuiterbal naar een chronische blessure.

Toen ik na vier jaar eindelijk weer mocht gaan sporten werd krachttraining mijn uitlaatklep. Ik had motivatie genoeg, maar mijn gebrek aan kennis werkte nieuwe blessures in de hand. Personal Body Plan bracht daar verandering in toen ik leerde hoe ik mijn lichaam optimaal kan ondersteunen en finetunen. Een horde is veranderd in een drempel en ik geniet van de kick als ik er op eigen kracht weer bovenop ben.

Dankzij mijn eigen ervaringen met blessures en voedselallergieën zie ik uitdagingen in onmogelijkheden, die ik ook graag samen met jou aanga. Door te denken in oplossingen en gebruik te maken van mijn creativiteit, wil ik mijn steentje bijdragen aan jouw proces op gebieden waar jij het nodig hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat je meer kan dan je denkt, als je de balans maar eenmaal kunt vinden. Goed voor jezelf zorgen is de basis voor een levensstijl waarin je de beste versie van jezelf bent!

Wat deelnemers zeggen over Lisa Minjon

Sinds ik met Personal Body Plan ben gestart voel ik me een stuk beter 

Lisa is een grote topper, met veel geduld en ze geeft goede tips! Daarnaast vind ik het ontzettend fijn dat ze weet wat het inhoudt om onregelmatig te werken. Niets moet alles mag en kan.

— Lisa

Lees het persoonlijke verhaal van Lisa

Meedoen aan Personal Body Plan was de beste beslissing ooit!

Samen met Lisa heb ik het onmogelijke bereikt. Lisa is mijn rots is de branding. Ze helpt me met alles en fluit me terug als ik te perfectionistisch voor mezelf ben! Zonder haar weet ik niet of ik dit had bereikt.

— Joyce

Lees het persoonlijke verhaal van Joyce

Genieten en gezond eten gaan wel degelijk samen

Ik heb heel veel geleerd over Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Genieten en gezond eten gaan wel degelijk samen. Dit alles had ik nooit bereikt zonder mijn top Personal Body Coach Lisa.

— Joyce

Lees het persoonlijke verhaal van Joyce

Personal Body Plan heeft mij geleerd bewuste keuzes te maken en daarbij ook nog te blijven genieten

Ik vond het wel spannend dat ik Lisa inzicht gaf in mijn eetgedrag en resultaatfoto’s. Dit was een grote stap, maar ik heb het goed getroffen met haar.

Ze heeft mij ontzettend goed begeleid en inzicht gegeven in mijn eten. Ze heeft mij geleerd dat ik niet altijd zo streng hoef te zijn voor mijzelf. Ze laat mij vaak even terugkijken op wat ik al bereikt heb en hoe goed ik eigenlijk bezig ben. Als mijn motivatie weg was wist zij deze weer terug te brengen. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen!

— Evi

Lees het persoonlijke verhaal van Evi

Door Personal Body Plan heb ik veel meer energie en voel ik me een stuk beter

Door de hulp Lisa heb ik goede stappen gemaakt. Lisa stuurt me goed met mijn voeding en schakelt waar nodig bij. Ook stimuleert ze me goed en geeft advies over de dingen die anders kunnen.

— Stephan

Lees het persoonlijke verhaal van Stephan

Ik ben erg blij met wat ik in een half jaar heb bereikt

Ik ben zeer blij met de hulp van Lisa. Zij heeft mij geholpen om de juiste weg in te slaan richting mijn droomlichaam. Ze hielp me met de trainingsschema’s goed uitvoeren en had goede tips over voeding.

— Jim

Lees het persoonlijke verhaal van Jim

In 12 weken tijd ben ik ruim 10kg afgevallen!

Lisa is een top Personal Body Coach. Ze stelt kritische vragen op het moment dat ik dit nodig heb, omdat ik óf laconiek óf negatief denk. Daarnaast weet ze mij continue te motiveren door de juiste dingen te zeggen op het juiste moment. Natuurlijk doe je Personal Body Plan vooral alleen, maar met Lisa voelt het toch alsof ik continue mijn proces met haar deel.

— Esther

Lees het persoonlijke verhaal van Esther

Lisa Minjon coacht de volgende plannen