Lindsey van Dam, 35

De leukste mama zijn en ook de beste versie van jezelf!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Lindsey van Dam als coach
4.75 / 5
283 beoordelingen
BorstvoedingEmotie-etenFlexitariërKind(eren)KookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidParttime jobRunnerSamenwonendWo-niveau
Coaches Lindsey van Dam

Over coach Lindsey van Dam

Ik woon samen met mijn man en 3 zoontjes in Vleuten. Mijn gezin is mijn absolute nummer 1 en hier ben ik dan ook het grootste gedeelte van mijn tijd mee bezig. Daarnaast ben ik 3 dagen in de week werkzaam als Informatie Analist, waar ik mijn IT-achtergrond heel goed in kwijt kan.

Ondanks mijn drukke werk- en thuissituatie maak ik tijd voor 4 of 5 trainingen (krachttraining en hardlopen) per week. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten en ik kan me ook geen leven zonder sport voorstellen.

Van jongs af aan heb ik al een haat/liefde verhouding met voeding. Ik schommelde tussen mezelf alles ontzeggen en alles en meer er weer aan te eten door eetbuien te krijgen. Na 2 moeizame zwangerschappen waarin ik in beide gevallen +25kg ben aangekomen ging voor mij de knop om en heb ik mij aangemeld voor pbp. Ik wilde ook een fitte mama zijn en een betere relatie hebben met voeding. PBP heeft mij geleerd een goede balans te vinden, waardoor ik strakker, fitter en energieker ben dan ooit.

De afgelopen 3 jaar heeft mij doen inzien dat ik een leukere en energiekere mama ben (ondanks de slapeloze nachten) door ook aan mezelf te werken en vooral dat dit helemaal niet heel veel tijd hoeft te kosten. Graag deel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van voeding, training en planning met mama’s (to be), zodat zij ook fit, energiek en mentaal sterk hun zwangerschap en de “tropenjaren” doorkomen en voorgoed af kunnen rekenen met die vervelende zwangerschapskilo’s!

Wat deelnemers zeggen over Lindsey van Dam

WOW! Dat is wat ik denk bij beide foto’s!

Mijn lieve Personal Body Coach Lindsey (van Dam) heeft mij super geholpen bij het vinden van wat werkt voor mij. Want dat is denk essentieel om het echt tot een eigen levensstijl te maken.

Het was zo fijn dat Lindsey mij de ruimte gaf om zelf mijn weg te vinden binnen mijn plan. Ze voelde perfect aan waar ik extra hulp nodig had en kon me ontzettend goede tips geven. Soms lijkt het achteraf zo simpel, maar blijkbaar is die hulp onmisbaar.

— Susan

Lees het persoonlijke verhaal van Susan

Lindsey van Dam coacht de volgende plannen