Liesbeth Vervloesem, 41

Nothing beats a healthy body.

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Liesbeth Vervloesem als coach
4.55 / 5
701 beoordelingen
BelgMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidVeel onderwegVeganistVegetariër
Coaches Liesbeth Vervloesem

Over coach Liesbeth Vervloesem

Mijn naam is Liesbeth Vervloesem. Ik ben al jaren intensief bezig met sport en gezonde voeding. Tijdens mijn studie als sportvoedingsadviseur werd het ontwikkelen van een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl mijn passie. Iedereen weet wel hoe belangrijk gezonde voeding is maar wat en hoeveel je precies moet eten is vaak een raadsel. Daarbij komt nog dat we allemaal een zeer hectisch bestaan leiden waardoor alles snel moet gaan en we vaak de foute voedingskeuzes maken.

In mijn vorige job als bookingagent was ik heel vaak op de baan zowel in binnen- als buitenland. Structuur in mijn eetpatroon was er niet. Ik ben nooit zwaar geweest maar ik had wel heel veel moeite met op gewicht te blijven. De late, vaak niet al te gezonde maaltijden maakten het er niet makkelijker op. Ik heb dan ook heel wat diëten uitgeprobeerd en zoals heel wat mensen kampte ik met het zogenaamde jo-jo effect. Ik wilde iets dat ik kon volhouden op de lange termijn.

Tijdens mijn opleiding kwam ik in contact met Personal Body Plan. Hun manier van werken en begeleiding sloot perfect aan bij mijn visie. Ik heb geen moment getwijfeld om Personal Body Coach te worden. Ik weet als geen ander hoe het is om door de bomen het bos niet meer te zien. Er bestaat geen groter geschenk dan je goed in je vel voelen. Dit gevoel wil ik jou ook geven. Kies mij als coach en we gaan samen op weg naar een gezonde levensstijl die bij jou past! Hopelijk tot binnenkort!

Wat deelnemers zeggen over Liesbeth Vervloesem

Mijn relatie met eten was behoorlijk verstoord, nu kan ik eindelijk een ijsje eten en genieten

Gelukkig is mijn Personal Body Coach Liesbeth er om me te motiveren en te vertellen waarom ik dit ook alweer doe.

— Maaike

Lees het persoonlijke verhaal van Maaike

Ik had nooit verwacht zo'n resultaat te behalen.

Ik had nooit verwacht dat ik dezelfde resultaten zou kunnen behalen als de mensen die ik voorbij zag komen op social media. Dit kon ik dus wel. Ik zag afvallen altijd als het uitsluiten van bepaalde voeding maar met Personal Body Plan mag eigenlijk alles. Ik wil mijn lieve Premium Coach Liesbeth bedanken voor haar tips en peptalks. Je weet me altijd weer te motiveren!

— Verena

Lees het persoonlijke verhaal van Verena

Liesbeth Vervloesem coacht de volgende plannen