Leroy Degener, 31

"There are no shortcuts to any place worth going.."

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Leroy Degener als coach
4.73 / 5
673 beoordelingen
BodybuildingBourgondiërEmotie-etenFeestjesHbo-niveauMaatschappelijk werk en dienstverleningMuziekliefhebberOnregelmatig werkTravelerVoetbal
Coaches Leroy Degener

Over coach Leroy Degener

Samen met mijn vriendin woon ik in Venlo. In het dagelijks leven ben ik begeleider van alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Samen met de jongeren werk ik aan hun competenties en bereid ik ze voor op hun toekomst.

Mijn vrije tijd vul ik graag in door voetbal te kijken, in gezelschap te zijn van vrienden en te eten.

Nadat ik Personal Body Plan al geruime tijd volgde op social media, besloot ik om mij in te schrijven voor mijn eigen Personal Body Plan. Op eigen kracht was ik al twintig kilo afgevallen. Dit was het moment voor mij om door te pakken. Tijdens mijn Personal Body Plan is mijn mindset en levensstijl veranderd waardoor ik nu meer stabiliteit heb gevonden.

Personal Body Plan heeft mij geleerd om stabiliteit te vinden in een flexibele levensstijl waardoor ik mijzelf niets hoeft te ontzeggen. Ondanks onregelmatige diensten vind ik altijd de tijd en ruimte om naar de gym te gaan.

Als Personal Body Coach geef ik jou de handvaten die jij nodig hebt om jezelf beter te leren kennen en het beste uit jezelf te halen. In kleine stappen werken wij samen naar jouw doel!

Wat deelnemers zeggen over Leroy Degener

Door Personal Body Plan leer je je eigen lichaam steeds beter kennen

Gelukkig kon ik altijd terugvallen op Leroy. Als motivator en als luisterend oor wist hij mij scherp te houden en mij te blijven motiveren om onze doelen te behalen.

— Yvo

Lees het persoonlijke verhaal van Yvo

Inmiddels ben ik zo'n 25 kilo afgevallen

In tijden dat ik het even moeilijk had, stond Leroy klaar om me tips te geven hoe ik met die situaties kon omgaan. Soms streng, en soms op een vriendelijke en motiverende manier, maar altijd met het gewenste resultaat.

— Sem

Lees het persoonlijke verhaal van Sem

Ik voel mij veel fitter en zit lekker in mijn vel

Leroy is betrokken, eerlijk en staat altijd voor mij klaar. Hij is voor mij de stok achter de deur, waarbij hij mij helpt met goede tips! Dankzij hem en Personal Body Plan voel ik mij veel fitter en zit lekker in mijn vel!

— Wouter

Lees het persoonlijke verhaal van Wouter

Het mooiste van Personal Body Plan is dat je leert leven met je leven

Ook de begeleiding van mijn Personal Body Coach Leroy is erg prettig. Je kunt sparren over twijfels en krijgt goede feedback bij vragen.

— Erik

Lees het persoonlijke verhaal van Erik

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat je overal van kunt genieten, zolang het maar met mate is!

Bij vragen staat Leroy altijd klaar, daarnaast vind ik het fijn dat hij ook geïnteresseerd is in wie ik ben. Het gaat namelijk niet enkel om voeding en sporten, maar ook om hoe je als persoon bent.

— Fay

Lees het persoonlijke verhaal van Fay

Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach hebben mij de tools aangereikt die ik nodig had om mijn doel te bereiken

Mijn coach en ik kijken samen op de afgelopen week terug en krijg ik tips en trucs die mij weer verder helpen. Dit zorgt ervoor dat ik consistent blijf doorgaan!

— Usman

Lees het persoonlijke verhaal van Usman

Door Personal Body Plan leer je je eigen lichaam steeds beter kennen

Gelukkig kon ik altijd terugvallen op Leroy. Als motivator en als luisterend oor wist hij mij scherp te houden en mij te blijven motiveren om onze doelen te behalen.

— Yvo

Lees het persoonlijke verhaal van Yvo

Als je je voeding bewust plant, kun je best een keer wat biertjes drinken

Dit alles heb ik vooral te danken aan Leroy. Hij coacht rustig en eerlijk, en geeft goede tips en feedback op mijn resultaten.

— Tim

Lees het persoonlijke verhaal van Tim

De verandering in levensstijl heeft me goed gedaan

De aanpak van Leroy past bij mij! Kritisch daar waar nodig, maar ik krijg ook de complimenten na een goede week. Zijn tips zijn ook zeer nuttig.

— Jerry

Lees het persoonlijke verhaal van Jerry

Leroy Degener coacht de volgende plannen