Laura Boers, 27

Be patient, sometimes you have to go through the worst to get the best.

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Laura Boers als coach
4.58 / 5
607 beoordelingen
GroepslesinstructeurHbo-niveauPersonal TrainerSportkundigeVegetariër
Coaches Laura Boers

Over coach Laura Boers

Afgelopen jaar heb ik de opleiding HBO Sportkunde afgerond. Nu ben ik officieel leefstijl professional! Naast het geven van leefstijl adviezen, geef ik bootcamptrainingen, groepslessen in de sportschool en begeleid ik mensen bij het behalen van hun trainingsdoelen. Zelf hou ik van een gezonde, actieve leefstijl, maar het moet vooral leuk zijn. Zo doe ik ook cateringklussen met gezonde voeding, bouw ik festivals op en organiseer ik obstacle runs. Ik geniet van het leven!

Na een half jaar keihard gewerkt te hebben om de beste resultaten te boeken en heel veel kilo's kwijt te raken, voelde ik me slap en klein. Dus ik besloot voor een half jaar spieropbouw te gaan om weer aan te sterken. Dit vond ik een hele uitdaging. Het kwam erop neer dat ik langer nodig had om mijn balans te vinden. Ik heb extreme ups&downs gehad, maar hier wel ontzettend veel van geleerd. Het heeft mij gevormd tot hoe ik nu ben: gezond, sterk, fit en gelukkig!

Met coachen wil ik anderen helpen bij het behalen van hun doelen. De een voelt daarbij wat meer strijd dan een ander. Ik heb ook mijn eigen strijd gestreden en ben door diepe dalen en hoge bergen geklommen tot waar ik nu ben. Ik ken het gevoel van vallen en weer opstaan. Ik kan jou helpen als jij ook die strijd voelt. Ik heb veel kennis op het gebied van voeding, training, herstel, maar ook kan ik je helpen bij een duurzame gedragsverandering.

Wat deelnemers zeggen over Laura Boers

Alles is mogelijk.

Dankzij de hulp van mijn coach Laura Boers zie ik nu in dat je zeker kunt genieten en tegelijkertijd je resultaat kunt behalen.

— Kirsten

Lees het persoonlijke verhaal van Kirsten

Ik ben nu bijna een half jaar verder en ik ben al zo veel gezonder en blijer met mijn leven.⁣

Mijn coach is echt een topcoach, ze is heel gedreven en helpt mij ontzettend. Ik kan haar altijd dingen vragen en toen ik mijn tatoeage wou laten zetten hebben we daar ook uitgebreid over gesproken en heeft ze mij zelfs geholpen om mijn workouts eromheen te plannen.⁣

— Dominique

Lees het persoonlijke verhaal van Dominique

Zodra ik de eerste verandering zag, gaf dat een enorme boost

Begin er niet aan als je niet van plan bent ook daadwerkelijk een gedragsverandering door te maken. Als je er eenmaal aan begint, geef dan niet op, ook al lijkt het lastig. Gebruik je Personal Body Coach en heb vertrouwen in het proces.

— Laurence

Lees het persoonlijke verhaal van Laurence

Bijna 12 maanden later, voel ik mij zo fit

Op naar de derde periode Personal Body Plan, met mijn Personal Body Coach Laura, die mij altijd -zonder vooroordelen- weer op de juiste weg hielp.

— Susan

Lees het persoonlijke verhaal van Susan

Verandering gaat niet van vandaag op morgen. Neem de tijd! 

Je hoeft het niet alleen te doen. Mijn Premium Coach Laura Boers is echt een super stimulans. Ik ben super trots op het resultaat tot nu toe. En ben nog lang niet klaar.

— Michel

Lees het persoonlijke verhaal van Michel

Laura Boers coacht de volgende plannen