Laura Böekling, 31

Be a sunflower in a field of roses.

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Laura Böekling als coach
4.84 / 5
128 beoordelingen
Burn-outCrossfitDansenFeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberLactoseintolerantieMuziekliefhebberNatuurliefhebberObstacle RunnerOptimistResource ManagerRunnerSamenwonendTravelerVeganistVegetariërWo-niveauYoga
Coaches Laura Böekling

Over coach Laura Böekling

Ik woon in Amsterdam, waar ik graag een rondje wandel en geniet van de dingen om mij heen. Lekker eten, live muziek, een goed boek en een leuk feestje zijn de dingen waar ik altijd enorm van kan genieten. Ik interesseer me erg in duurzaamheid en hoe we ons hier voor in kunnen zetten. Mede daarom ben ik me steeds meer gaan verdiepen in plantaardige voeding. Dus mocht je hier ook interesse in hebben, dan kan ik je hier zeker bij helpen!

In 2016 besloot ik te gaan voor een fitter en gezonder leven. Koken vond ik leuk, sporten daarentegen helemaal niet. Dat was dus wel een uitdaging ;-) Dankzij PBP bereikte ik niet alleen fysieke fitheid, maar ook mentaal maakte ik de nodige sprongen. Inmiddels ben ik gecertificeerd voedingsdeskundige en train ik zo’n 4 à 5 keer per week (voornamelijk HIIT, afgewisseld met krachttraining) naast mijn fulltime baan en sociale leven. Een behoorlijke verandering waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Ik ben van mening dat als je iets echt wilt en je je er voor in wilt zetten, het zeker gaat lukken. Tuurlijk gaat dat met ups en downs maar hey, niets gaat vanzelf! Daarom ben ik er om jou te steunen en adviseren op de momenten dat jij dat nodig hebt. Ik probeer de juiste vragen te stellen om jou te prikkelen, ben eerlijk en open, begripvol en behulpzaam. Ik help je heel graag bij de mentale groei die nodig is om voor je eigen gezondheid te kiezen!

Laura Böekling coacht de volgende plannen