Laura Beer, 39

Not all those who wander are lost. Mens sana in corpore sano.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.77 / 5
61 beoordelingen
AlleenstaandFeestjesFlexitariërFulltime jobKookliefhebberMarathonMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberOnregelmatig werkRunnerTravelerWo-niveau
Coaches Laura Beer

Over coach Laura Beer

Hoi hoi,

Ik ben Laura, 36 jaar en woon in Arnhem. In mijn studie en werk ben ik altijd vastberaden en volhoudend geweest. Rondom voeding en sport was ik dat niet altijd. Van recreatieve hardloopster, naar 4 x per week trainen en een marathon uitlopen, van fitness hater naar fitness lover, van te veel wijn drinken in een ongezonde leefstijl, naar af en toe een wijntje in een overwegend gezonde leefstijl.

Door Personal Body Plan is het roer om, ook qua sport en eten ben ik consistent(er), ondanks mijn onregelmatige werktijden als kinderarts. Dit voelt goed, ik ben fitter dan ooit, nog beter gehumeurd, minder moe en ook nog iets slanker. Wie wil dit nou niet?

Het is een leerzaam proces, met ups en downs. De ervaring die ik heb opgedaan, en nog steeds op doe, wil ik graag aan jullie doorgeven. Alleen is ook maar alleen. Samen kunnen we kijken wat werkt, niemand is hetzelfde. Nobody is perfect, maar je bent wel perfectly imperfect! O ja: I love quotes.

Laura Beer coacht de volgende plannen