Krista Westervoort, 26

Fall in love with the process and the results will come

Kies Krista Westervoort als coach
4.55 / 5
77 beoordelingen
BodybuildingEmotie-etenFeestjesFulltime jobMuziekliefhebberRunnerSamenwonend
Coaches Krista Westervoort

Over coach Krista Westervoort

Hi!! Wie weet starten wij binnenkort samen dit avontuur!

Ik zal me even voorstellen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als ZZP'er in de fitnessbranche, waaronder als Personal Body Coach! Samen met mijn vriend woon ik in Eindhoven. Mijn passie voor fitness is 8 jaar geleden ontstaan toen ik een krachttrainingcursus volgde. Sindsdien sta ik zo’n 5x per week in de sportschool en loop ik regelmatig een rondje hard. Ook vind ik het leuk om fitnessfeitjes en workouts te delen op mijn Instagram!

Ik ben gestart met PBP, omdat ik moeite had om balans te vinden in mijn levensstijl. Ik hou van feestjes, festivals en van lekker eten. Periodes waarin ik heel strikt voor mezelf was, wisselden zich af met periodes van eetbuien waardoor mijn gewicht veel schommelde. Het was een eyeopener toen ik ontdekte wat de oorzaak hiervan was en hoe ik hiermee om kan gaan. Met deze ervaring kan ik me des te meer inleven in periodes dat het even moeilijk voor je is qua motivatie. Samen vinden wij die balans!

Met balans bedoel ik dat af en toe een (paar) wijntje(s) mag, een frietje mag en die chocola mag. Resultaat kun je nog steeds boeken als je nog een beetje leeft! We zoeken namelijk een levensstijl die jij voor altijd kan volhouden. Jij gaat zelf deze verandering maken, maar ik zal voor jou een luisterend oor en die stok achter de deur zijn, en al jouw vragen beantwoorden met feitelijke kennis.

Schrijf je in! Laten we samen het avontuur aangaan naar jouw droom versie van jezelf!

Krista Westervoort coacht de volgende plannen