Klaasjan Smeding, 32

Fit is not a destination. It is a way of life

Kies Klaasjan Smeding als coach
4.24 / 5
17 beoordelingen
AlleenstaandBodybuildingFeestjesFulltime jobHbo-niveauMaatschappelijk werk en dienstverleningMuziekliefhebberTennisTravelerVoetbalWielrennen
Coaches Klaasjan Smeding

Over coach Klaasjan Smeding

Hoi! Leuk dat je op mijn profiel komt kijken en geïnteresseerd bent in mij als coach voor jouw Personal Body Plan. Ik woon in Leeuwarden en werk in het dagelijks leven als account adviseur bij een logistiek bedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik scheidsrechter bij tenniswedstrijden en vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vrienden. Denk hierbij aan uiteten gaan, spelletjes spelen, bioscoop/theater bezoeken. Noem maar op and I like it :)

Sinds december 2019 volg ik Personal Body Plan. Na een wat stroeve start heb ik na 2/3 maanden mijn draai in mijn plan kunnen vinden door goede begeleiding van mijn Personal Body Coach. Ik kwam er achter dat Personal Body Plan een traject is waar je door heen loopt, met vallen en opstaan. Ik ben ruim 10kg kwijt geraakt en voel mij fitter dan ooit. Mijn vrienden geven dit ook bij mij aan en dat is natuurlijk super nice om te horen!

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Amsterdam gedaan waar ik heel veel van geleerd heb. Contact met mijn cliënten, een luisterend oor voor ze zijn. Ik denk dat dat wel bij mij past. Dit wil ik dan ook heel graag voor jou zijn, als jij natuurlijk mij als coach kiest :) Verder heb ik als minor Sportpsychologie gedaan. Soms kan het even in je hoofd anders zijn, maar samen komen we er uit hoe we jouw plan kunnen laten slagen!

Klaasjan Smeding coacht de volgende plannen