Kirsten Hogendoorn, 29

Make your dreams come true, if you don't, than you're just a dreamer.

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Kirsten Hogendoorn als coach
4.72 / 5
3593 beoordelingen
BekkenbodemklachtenBikinifitnessBodybuildingChanging Life HubDiastaseFeestjesFulltime jobKookliefhebberNatuurliefhebberPersonal Body TrainerPersonal TrainerTrainingsexpert
Coaches Kirsten Hogendoorn

Over coach Kirsten Hogendoorn

Samen met mijn man Jeffrey Goos (ook Personal Body Coach) en onze 2 katten woon ik in IJmuiden.

Naast mijn rol als Personal Body Coach ben ik trainingsexpert voor Personal Body Plan. Binnen de pijler Training ben ik gespecialiseerd in trainen tijdens en na de zwangerschap. Dit betekent niet alleen dat ik de trainingsschema's maak voor Personal Pregnancy Plan en Personal Mommy Plan deelnemers, maar ook alles weet over een optimale houding en ademhaling, diastase en andere complicaties.

Door mijn ervaring in bodybuilding en het bijbehorende extreme voedingspatroon dat ik aanhield kan ik jou in laten inzien hoe belangrijk balans is. Het gaat er niet om dat je elke dag 100% van de aanbevolen producten eet, maar dat je ook flexibliteit kunt toepassen. Het moet wel leuk, maar vooral ook lekker blijven. Ik vind het ook heerlijk om samen met vrienden uit eten te gaan en echt te genieten van eten.

Mijn motivatie om te coachen komt vooral door mijn eigen ervaring. Ik wil jou laten ervaren dat je resultaat kunt behalen en ook kan genieten van het leven. Dat je ook nog steeds leuke dingen kunt doen, als je op je voeding let. Doordat ik het zelf allemaal heb ervaren en doorlopen kan ik mij goed inleven in jou.

Als Personal Body Coach ben ik heel geduldig en probeer ik altijd met oplossingen te komen om jouw proces verder te optimaliseren. Ik ben niet al te streng, maar wel rechtvaardig.

Wat deelnemers zeggen over Kirsten Hogendoorn

Ik ben nu 14.5 kilo lichter

Zonder mijn lieve en motiverende Personal Body Coach Kirsten had ik niet gestaan waar ik nu stond, vooral op mentaal gebied niet. Ze heeft me vaak teruggeven niet te streng voor mijzelf te zijn en ze heeft me geholpen om balans te vinden.

— Nadine

Lees het persoonlijke verhaal van Nadine

Ik voel mij fit, sterk, energiek; ik gun dat iedereen

Kirsten was in deze periode mijn steun en toeverlaat met haar motiverende woorden en uitgebreide kennis.

— Bo

Lees het persoonlijke verhaal van Bo

Personal Body Plan voelt niet als afvallen, het voelt veel meer als een gezonde lifestyle

Kirsten kijkt altijd met je mee in mogelijkheden, of dit nou is op gebied van trainen of voeding. Kirsten maakt mij altijd nog trotser op mijn eigen resultaat.

— Michelle

Lees het persoonlijke verhaal van Michelle

Het resultaat motiveert mij en daarom ben ik heel gedreven om dit vol te houden en steeds weer nieuwe doelen voor mezelf te stellen

Kirsten motiveert mij. Ze beantwoordt mijn vragen indien nodig en is dat steuntje in je rug waar je eigenlijk niet zonder kan.

— Angela

Lees het persoonlijke verhaal van Angela

Ik knal nog even door zodat ik in maart fit in mijn trouwjurk pas

Kirsten heeft me deze periode zo goed geholpen. Ik kon mijn verhaal bij haar kwijt en gaf me advies.

— Marloes

Lees het persoonlijke verhaal van Marloes

Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo's en centimeters kwijt

Nu na twee jaar kan ik mij niet meer voorstellen waarom het destijds zo onmogelijk leek: de foto’s liegen namelijk niet.

— Emma

Lees het persoonlijke verhaal van Emma

De ups worden steeds langer en de downs steeds korter

Kirsten steunt mij door antwoord te geven op mijn vragen, mij mentaal te steunen en altijd positief te blijven, ook als ik dat zelf even niet ben.

— Coby

Lees het persoonlijke verhaal van Coby

Ik ben inmiddels 10 kilo afgevallen!

Ik wil mijn Personal Body Coach Kirsten heel erg bedanken voor haar steun. Zonder haar was dit zeker niet gelukt!

— Stephanie

Lees het persoonlijke verhaal van Stephanie

Door Personal Body Plan heb ik veel geleerd omtrent eten en beweging.

Kirsten is persoonlijk, doelgericht en ook een soort maatje. Iemand die weet waar je mee zit en waar je mee worstelt. Ze voelde niet als een coach, maar eerder als een vriendin met tips.

— Eva

Lees het persoonlijke verhaal van Eva

Nooit opgeven, ook al zit het even niet mee.

Kirsten blijft in me geloven en dat vind ik indrukwekkend. Het werkt ook echt stimulerend en motiverend en ik ben haar daar enorm dankbaar voor! <3

— William

Lees het persoonlijke verhaal van William

Ik ben trots dat ik voor Personal Body Plan heb gekozen en inmiddels 13 kg ben afgevallen!

Door de gedragslessen en goede coaching van Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heb ik geleerd om naar mijn eigen gedrag te kijken. Hierdoor is er gaandeweg een verandering in mijn mindset ontstaan. Ik ben bewuster gaan denken en kan lekker genieten.

— Nicole

Lees het persoonlijke verhaal van Nicole

Het opstaan is wat er het meeste toe doet

Met een heleboel ervaringen rijker kijk ik terug op de afgelopen 1,5 jaar van mijn Personal Body Plan. Mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heeft mij super begeleid tijdens mijn plan.

— Rianne

Lees het persoonlijke verhaal van Rianne

Personal Body Plan voelt als mijn redding

Met mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heb ik nu, zowel fysiek als mentaal, al zoveel bereikt. Zonder Kirsten was mij dit niet gelukt!

— Milou

Lees het persoonlijke verhaal van Milou

Inmiddels ben ik 16 weken bezig met Personal Body Plan en wat is er veel veranderd! ⠀

Ik heb veel inzichten gekregen, vooral over hoe ik at. Niet dat iets niet mag, maar onder begeleiding van mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn heb ik geleerd daar een balans in te vinden. Grappig is, dat het geen waar van ik dacht ‘het wel te weten’, onderuit is gehaald door wat ik nu heb geleerd.

— Emma

Lees het persoonlijke verhaal van Emma

Personal Body Plan is voor mij een echte levensstijl geworden

Ik ben super blij met mijn Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn. Zij stuurt me elke dag lieve en motiverende berichten, ze steunt me in het proces om de beste versie van mijzelf te worden, zij is mijn stok achter de deur die me enorm helpt!

— Danielle

Lees het persoonlijke verhaal van Danielle

In 16 weken ben ik compleet veranderd, het resultaat is geweldig!

Door scherp toezien van Kirsten werd het caloriedoel aangepast en verrek, drie dagen daarna begon mijn gewicht weer gestaag te dalen. Zonder dat ik inleverde op mijn energie! En nu gaat het geweldig en gaan we gewoon op deze manier door.

— Rense

Lees het persoonlijke verhaal van Rense

Voor mij is het een echte stok achter de deur

Ging het een dag niet zo goed? Dan ben ik niet getreurd, want met de tips en steun die van mijn coach krijg, blijft het vaak maar bij een dag. Ik krijg regelmatig leuke recepten doorgestuurd en al mijn vragen worden fijn en goed beantwoord!⁠

— Wietske

Lees het persoonlijke verhaal van Wietske

Kirsten Hogendoorn coacht de volgende plannen