Kiri Kalaitzis, 41

Je eigen weg leren gaan

Kies Kiri Kalaitzis als coach
4.28 / 5
87 beoordelingen
Academie voor Lichamelijke OpvoedingBeroepssporterCIOSDansenEmotie-etenEx-topsporterFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKind(eren)Onregelmatig werkPersonal TrainerSamenwonendVeel onderwegVoetbal
Coaches Kiri Kalaitzis

Over coach Kiri Kalaitzis

Wat leuk dat je interesse hebt in Personal Body Plan!

Ik ben Kiri en woon samen met Rosalie en onze zoon Nivaio en dochter Nefeli in Heemskerk. Ik ben een gedreven, vrolijke, optimistische, sportieve jonge man die enorm geniet van fijne momenten met familie en vrienden.

Als ZZP-er ben ik op dit moment werkzaam als Agile Leadership Coach in het bedrijfsleven en hoofdtrainer/coach van een 3e divisie voetbalvereniging.

Enkele jaren geleden begon ik voor het eerst met Personal Body Plan. Op dat moment trainde ik altijd in de sportschool. Na de geboorte van mijn kinderen begon ik opnieuw aan PBP, maar nu train ik altijd thuis. Ook mijn voedingspatroon is nu anders. Beide keren heb ik veel aan het plan gehad, maar keek ik altijd bewust naar wat voor mij werkt. Ik deel heel graag mijn kennis en ervaringen om jou te begeleiden.

Als ex-topsporter en na het behalen van mijn studies CIOS en Academie Lichamelijke Opvoeding heb ik ruim 13 jaar mogen werken bij de KNVB als o.a. bondscoach van verschillende nationale jeugdelftallen.

Realiseer je dat groei enkel mogelijk is door niet alleen de focus te leggen op het behalen van je doelen, maar met name het veranderen van gedrag en het groeien van je mindset. Als jij mij als coach kiest dan kun je eerlijkheid, behulpzaamheid en motiverend en proactief contact verwachten.

Kiri Kalaitzis coacht de volgende plannen