Kimberley Bos, 27

We werken samen naar jouw doel toe! Maak van je droom werkelijkheid!

Nog maar 4 Plus plekken beschikbaar Kies Kimberley Bos als coach
4.75 / 5
4 beoordelingen
Chronische nierziekteCrossfitEmotie-etenFulltime jobObesitasPedagogiekPsychologieSamenwonendVegetariërVoetbalYogaZwemmen
Coaches Kimberley Bos

Over coach Kimberley Bos

Ik ben een IB-er en leerkracht in het VSO en basisonderwijs. Ik heb psychologie gestudeerd alvorens ik de pabo heb gedaan. Ik woon samen met mijn vriend en hondje in een eengezinswoning. Ik houd van wandelen, schilderen, tuinieren en vegetarisch eten.

Ik ben in het begin van 2020 begonnen met mijn reis om fitter te worden, in een jaar ben ik 40 kilo afgevallen. Begin 2021 ben ik begonnen met Personal Body Plan, met het doel om gezonder af te vallen. Ik ben nog eens 5 kilo afgevallen en vooral gespierder en strakker geworden. Personal Body Plan geeft mij handvatten en ik heb veel geleerd over voeding en training. Hierdoor kan ik mijn doel tot afvallen en sterker en fitter worden behalen.

Als coach werk ik met jou samen om jouw doel te achterhalen en deze tot werkelijkheid te maken. Wij werken samen om de beste manier voor jou te vinden en te achterhalen wat voor jou werkt. Daarbij zoeken we ook naar een coaching vorm die voor jou werkt; motiverend, transformatief, oplossingsgericht, resultaatgericht. Daarnaast bekijken we hoe jouw gedachten jouw gedrag en doel beïnvloeden.

Kimberley Bos coacht de volgende plannen