Kim de Haan, 23

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf ♡

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Kim de Haan als coach
4.75 / 5
20 beoordelingen
AlleenstaandBikinifitnessBloggerBodybuildingBurn-outDepressieFeestjesGistallergieHbo-niveauHoogsensitiefKookliefhebberLactoseintolerantieMindfulnessOnregelmatig werkParttime jobPedagogiekPescotariërPrikkelbaar Darm SyndroomStudentTennisVeel onderwegVegetariërYoga
Coaches Kim de Haan

Over coach Kim de Haan

Hi, ik ben Kim. Naast Personal Body Coach ben ik afgestudeerd als Pedagoog. Ik heb net mijn studentenleven achter mij gelaten en werk nu in de horeca. Ik hou van reizen, koken, gezelligheid met vrienden, lekker eten en krachttraining.

Uren, dagen en maanden heb ik besteed in de sportschool, maar zonder resultaat.. Eigenlijk deed ik maar wat, ik was niet consistent en at te weinig. Door Personal Body Plan weet ik precies hoeveel ik kan eten, hoe mijn trainingen eruit zien en lukt het mij om consistent te zijn. Ik voel mij nu een stuk sterker en zit lekkerder in mijn vel.

Als coach wil jou leren hoe je - fysiek en mentaal - lekkerder in je vel kan zitten. Zodat jij een balans vindt tussen een gezonde levensstijl, voldoende beweging, maar waar ook zeker ruimte is voor een feestje en lekker eten. Ik zal je motiveren en jouw stok achter de deur zijn als je deze nodig hebt. Iedereen is uniek, dus samen kijken we naar wat werkt voor jou!

- Als pescotariër met een lactose intolerantie focus ik op een plantaardige eiwitinname.

Liefs Kim

Kim de Haan coacht de volgende plannen