Kelly Blom, 34

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.72 / 5
724 beoordelingen
Fulltime jobHbo-niveauKind(eren)LactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMindfulnessNatuurliefhebberOnregelmatig werkRunnerSamenwonendTravelerVeganistYoga
Coaches Kelly Blom

Over coach Kelly Blom

Hi! Ik ben Kelly en binnenkort misschien wel jouw Personal Body Coach! Ik woon samen met mijn man en twee kids in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om op pad te gaan met mijn twee kleuters of lekker ergens een koffietje te doen, maar ik kan ook heel blij worden van tijd alleen en een goed boek! Verder zoek ik de rust op tijdens de yogaretreats die ik organiseer en word ik enorm blij van krachttraining!

Nadat ik twee keer kort achter elkaar zwanger was geweest herkende ik mezelf niet meer terug op vakantiefoto's. Ik wist dat er iets moest gebeuren en dat ik het niet alleen kon. Het ontbrak mij aan kennis en structuur. Mijn grootste twijfel was of ik het plan wel 'vol zou kunnen houden'. Die twijfel verdween snel en heel gestaag heb ik door mijn Personal Body Plan heen gewerkt. Inmiddels ben ik 2,5 jaar verder, ben ik 20 kilo kwijt en ben ik meer in vorm dan voor mijn 2 zwangerschappen!

Als Personal Body Coach ga ik samen met jou op zoek naar wat werkt voor jou en wat haalbaar is in jouw huidige levensstijl. Je hoeft je bij mij niet anders voor te doen dan je bent, dat doe ik ook niet. Ik ben eerlijk, enthousiast, positief, gedreven en heel nieuwsgierig en eigenlijk verwacht ik dat ook van jou. Samen kunnen wij een positieve verandering maken in jouw leven, de vraag is alleen of jij daar ook in gelooft en of je jezelf dat gunt? Zie dit plan echt als een cadeautje aan jezelf!

Wat deelnemers zeggen over Kelly Blom

Ik ben een stuk fitter en blijer!

Kelly is fantastisch! Ze is lief en begripvol, ze houdt je een spiegel voor en ze zet je aan het denken. Een schop onder je kont op zijn tijd maar soms ook het inzicht dat je niet te streng voor jezelf moet zijn is een hele fijne combinatie. Je moet altijd zelf met input komen, en dan krijg je er ontzettend veel voor terug. In mijn abonnement is dit 1x per week en voor mij is dit genoeg. Kelly is een topper!

— Berber

Lees het persoonlijke verhaal van Berber

Ik ben nu ruim twee maanden bezig en ik voel me echt heel goed

Kelly denkt echt goed mee als ik ergens tegen aanloop en is zeer betrokken. Voor mij is het al voldoende dat ik weet dat ze meekijkt. Ik hoop dan ook dat ik nu een goede basis weet te leggen zodat ik deze levensstijl de rest van mijn leven kan volhouden.

— Bianca

Lees het persoonlijke verhaal van Bianca

 Ik ben in 24 weken ruim 12 kilo kwijt, en 13 cm bij m’n taille en heupen 

Als ik erg streng voor mijzelf ben, coacht Kelly me zeer positief en als het nodig is geeft ze me een schop onder m’n kont. Ze remt mij af als ik teveel van mijn lichaam vraag! Ze sluit aan bij mijn doelen en samen kijken we wat er goed gaat en wat er beter kan.

— Berber

Lees het persoonlijke verhaal van Berber

Super trots, veel sterker, fitter en boven alles veel gezonder

Ik vond een Personal Body Coach (Kelly) die perfect op mij aansloot en mij elke keer weer dat duwtje in mijn rug of dat klopje op mijn schouder gaf als ik dat nodig had.

— Louisa

Lees het persoonlijke verhaal van Louisa

Ik ben nu in 20 weken 13 kg en ook al heel wat centimeters kwijt

Samen met mijn Kelly ga ik lekker door! Ik ben super gemotiveerd om de ‘beste versie van mezelf’ te worden!

— Lesley

Lees het persoonlijke verhaal van Lesley

Kelly Blom coacht de volgende plannen