Justin Bos, 28

"You miss 100% of the shots you don't take"

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Justin Bos als coach
4.64 / 5
306 beoordelingen
CrossfitFeestjesFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidOnregelmatig werkPolitieSport en BewegenTravelerVoetbal
Coaches Justin Bos

Over coach Justin Bos

Al mijn gehele leven is sport een grote passie van mij. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen. Deze opleiding heeft mij doen kennismaken met diverse sporten en de coaching die hierbij komt kijken. Sinds 2012 ben ik werkzaam als politieagent binnen de regio Oost-Nederland.

Als sportliefhebber heb ik diverse sporten beoefend zoals fitness, crossfit en voetbal. Ik bezoek regelmatig festivals en ga graag op reis.

Tijdens mijn werk merkte ik dat ik minder fit was dan ik had gehoopt. In 2014 ben ik begonnen met PBP. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn eigen voedingspatroon en leerde ik betere keuzes maken op het gebied van mijn voeding. Dit resulteerde al snel in gewenste resultaten.

PBP heeft mij geholpen om weer progressie te boeken op momenten waar ik stagneerde in het handhaven van een gezonde leefstijl. Zo kon ik mijn doelen verder nastreven, wat ruimte bood voor nieuwe motivatie en veel enthousiasme.

Bovenstaande wil ik graag met jou delen! Ik ben open, eerlijk en direct. Door mijn werk als politieagent weet ik inmiddels hoe het is om naast het draaien van onregelmatige diensten een gezonde leefstijl na te streven. Ik heb zelf ervaren hoe lastig het kan zijn om een stap als deze te zetten.

Ik hoop ook jou te mogen laten ervaren dat er met minimale veranderingen maximale resultaten behaald kunnen worden. Ga jij met mij de uitdaging aan? Dan gaan we op zoek naar hetgeen wat voor jou werkt!

Wat deelnemers zeggen over Justin Bos

Ik ben nog niet waar ik wezen moet, maar op deze manier ga ik zeker mijn doel behalen!

Ik heb veel aan Justin, ik vind het prettig dat hij ook onregelmatig werkt, zo heeft hij goede tips over wat ik bijvoorbeeld kan eten in de nachtdienst. Hij complimenteert me als het goed gaat en weet me te motiveren als het wat minder gaat! Ik ben nog niet waar ik wezen moet, maar op deze manier ga ik zeker mijn doel behalen!

— Leonie

Lees het persoonlijke verhaal van Leonie

Ik had veel eerder met Personal Body Plan moeten beginnen!

Justin toont altijd begrip wanneer het even minder gaat. Maar op zijn eerlijke manier weet hij me wel weer altijd te motiveren! Hij geeft me tips over het eten en de balans te vinden wanneer je ook trek hebt in de lekkere dingen! ⁣

— Sanne

Lees het persoonlijke verhaal van Sanne

In 8 weken ben ik zo’n 5 kilo kwijt!

Justin stuurt me bij waar nodig en ik ben redelijk tevreden over het resultaat na 8 weken. Inmiddels ben ik zo’n 5 kg kwijt en het doel is nog een stukje te zakken.

— Vincent

Lees het persoonlijke verhaal van Vincent

Ik kijk nu meer uit naar een maaltijd en eet veel gevarieerder

Wat Personal Body Plan en Justin Bos mij hebben gebracht, is het los laten van exact uit te komen qua macro’s. Hierdoor ben ik zeer veel gaan variëren met eten.

— Florian

Lees het persoonlijke verhaal van Florian

Dankzij Personal Body Plan heb ik nu veel meer energie

Justin geeft me echt de goede stimulans en weet me juist te raken en te sturen. Super begeleiding en echt een stok achter de deur.

— Robbert-Jan

Lees het persoonlijke verhaal van Robbert-Jan

Het is bizar hoe snel mijn lichaam in positieve zin verandert

Justin geeft mij altijd extra motivatie. Het is fijn om wekelijks contact te hebben met mijn coach die mij helpt bij mijn doelen.

— Eliza

Lees het persoonlijke verhaal van Eliza

Justin Bos coacht de volgende plannen