Judith Fonteijne, 32

All our dreams can come true if we have the courage to pursue them

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.62 / 5
380 beoordelingen
BodybuildingBorstvoedingFeestjesFlexitariërGroepslesinstructeurKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingMuziekliefhebberNatuurliefhebberParttime jobPersonal TrainerSamenwonendSurfenTraveler
Coaches Judith Fonteijne

Over coach Judith Fonteijne

Ik ben Judith Fonteijne en woon met mijn man en ons zoontje Jake in het mooie Zeeland. Na een paar jaar als grafisch vormgever te hebben gewerkt, besloot ik om in het diepe te springen en om van mijn hobby mijn werk te maken. Ondertussen heb ik de opleidingen fitnesstrainer, personal trainer en voedingsconsulente gedaan en ben ik al zes jaar werkzaam in de fitnessbranche. Ik heb van deze stap geen moment spijt gehad, want wat is er nou mooier dan mensen te helpen met het bereiken van hun doelen?

Hoewel ik zelf al coach was leek het me leuk om me eens te laten coachen door Personal Body Plan. Op die manier wilde ik dingen bijleren en voor mezelf ook een stok achter de deur hebben. Ik leerde op deze manier om een nog betere balans te hebben tussen genieten van het leven en toch mijn doelen te halen. Ik ben namelijk gek op eten, drinken, feestjes, festivals en reizen. Gelukkig dat ik ook gek ben op gezonde recepten verzinnen, koken, surfen, fitnessen en mountainbiken.

Als coach lijkt het me ontzettend leuk, om samen aan je doelen te werken en ervoor te zorgen ze te behouden. We gaan kijken naar manieren die voor jou het beste werken, zodat je ook levenslange verandering kan creëren. Ik ben een open en eerlijk persoon en in mijn dagelijks werkleven zie ik, dat ik daardoor snel een band creëer met mensen en dat mensen zich vertrouwd voelen bij mij. Ik ben jouw stok achter de deur en wil er samen met jou aan gaan werken om de beste versie van jezelf te worden!

Wat deelnemers zeggen over Judith Fonteijne

Door Personal Body Plan voel ik mij sterker en is mijn conditie verbeterd

De begeleiding van Judith Fonteijne ervaar ik als prettig. Bij haar kan ik terecht met vragen met betrekking tot bijv. sportoefeningen, voeding en ‘lastige’ situaties met bijpassende verleidingen. Judith volgt mijn sportprestaties en voeding, en geeft hierover advies. Gezamenlijk stellen we week doelen.

— Olga

Lees het persoonlijke verhaal van Olga

Ik behaal resultaat zonder mijn Bourgondische levensstijl in te leveren

Judith is écht een topper! Ze is super enthousiast, geeft goede tips en fijne opbouwende feedback. Zij denkt heel goed mee in het motto van Personal Body Plan: doe wat werkt voor jou!

— Kirsten

Lees het persoonlijke verhaal van Kirsten

Door Personal Body Plan ben ik gaan inzien dat je lekker kunt eten en toch goed met je lijf bezig kunt zijn

Judith moedigt me aan en veroordeelt nooit als het even tegenzit. Ze geeft altijd goede adviezen en toont echt interesse in je.

— Britt

Lees het persoonlijke verhaal van Britt

Ik heb sprongen gemaakt en heb nu een goede balans in voeding

Judith heeft mij tips gegeven waar ik op kan letten om de juiste balans te vinden in voeding. Ook heeft zij mij aangemoedigd bij het verhogen van gewichten, waarbij ikzelf dacht het niet te kunnen.

— Dafne

Lees het persoonlijke verhaal van Dafne

Ik ben pas acht weken bezig met Personal Body Plan en ik ben nu al ontzettend blij met de resultaten

Door onder andere de fijne hulp van mijn Personal Body Coach Judith heb ik mijn levensstijl al aardig kunnen aanpassen.

— Nadia

Lees het persoonlijke verhaal van Nadia

Judith Fonteijne coacht de volgende plannen