Joyce Dekker – Heuver, 39

Waar een wil is, is een weg. Jij wilt.... Ik help je op jouw weg.

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Joyce Dekker – Heuver als coach
4.68 / 5
81 beoordelingen
CrossfitKind(eren)Parttime jobPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVoetbal
Coaches Joyce Dekker – Heuver

Over coach Joyce Dekker – Heuver

HI!!! Ik ben Joyce, fan van lekker eten, kokkerellen, bakken, lezen, verse thee én chocolade
Daarnaast ben ik partner van Roy, en trotse moeder van mijn oogappeltjes Daan & Tygo.
In het dagelijkse leven ben ik naast mijn ouders mede-eigenaar in onze fantastische verswinkel waar wij uitblinken in salades/rauwkosten, maaltijden, vleesspecials en vorstelijk belegde broodjes.

Zo rond half september 2020 was voor mij de maat vol. Ik was er aan toe om iets te veranderen aan mijn leefstijl. Al meer dan 12 jaar stond mijn leven in het teken van zorgen voor (en om) mijn gezin. Ik zette mezelf altijd op de laatste plaats. Dus zowel de zwangerschapskilo’s als ook de structurele extra kcal die ik dagelijks nam, maakten dat ik behoorlijk zwaarder was dan wenselijk. En toen vond ik Personal Body Plan. Met vallen en opstaan leerde ik beter plannen en een balans te vinden.

In ons leven staat gezelligheid nog altijd centraal. Wij houden van festivals, vakantie en een drankje. Het fijne is, dat KÁN gewoon. Dit is niet je 99e dieet dan zal mislukken, omdat het je nieuwe lifestyle wordt. Ik zal je coachen op de pijlers Gedrag, Voeding, Training & Herstel. Daarnaast zal ik je motiveren wanneer het goed gaat, en je stimuleren wanneer het nog iets beter kan.
Dit is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven voor een blijvend resultaat.
Voel je welkom in mijn team.

Joyce Dekker – Heuver coacht de volgende plannen