José Thijssen, 44

Laat niets of niemand jou tegenhouden om de beste versie van jezelf te zijn

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies José Thijssen als coach
4.76 / 5
41 beoordelingen
Emotie-etenHypermobiliteitKrachttrainingOnregelmatig werkPsychologieSamenwonend
Coaches José Thijssen

Over coach José Thijssen

Hi, wat leuk dat je hier bent! Ik ben José, ik woon samen met mijn forever boyfriend in Malden. Naast dat ik graag in bossen wandel met onze honden, ben ik creatief en is koken een passie van me. Ik ben tot voor kort in de beautybranche werkzaam geweest. Daarvoor heb ik psychologie gestudeerd en onlangs heb ik de switch terug gemaakt en heb ik nu een coaching praktijk. Ook volg ik momenteel de Henselmans PT opleiding.

Vroeger was ik niet sportief te noemen maar in 2012 heb ik mijn eerste stap in het krachthonk gezet en train nu met veel plezier. Krachttraining heeft me niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar ook mentaal.

In 2015 ben ik zelf aan mijn eerste Personal Body Plan begonnen, het complete pakket sprak me aan, als ook de wetenschappelijke onderbouwing ervan. Ik heb vroeger elk dieet en elke voedingshype gevolgd en was op zoek naar een blijvende en gezonde oplossing die mijn training ondersteunde.

Toen ik een blessure kreeg, later een pittige verhuizing doormaakte en weer later met burn-out klachten te maken kreeg, heb ik geleerd om mijn motivatie terug te vinden en daarmee weer de balans te creëren.

Ik ben nu ook benieuwd naar jou. Wie ben jij, wat is je achtergrond en waar sta je nu? Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan en aan jouw succesplan te gaan werken? Twijfel niet langer en go for it! En als je het wat lijkt om door mij gecoacht te worden, ik help graag!

José Thijssen coacht de volgende plannen